PSA Mangualde lagolago le Tondela-Viseu Hospital Center i le taua faasaga ia Covid-19

Anonim

Faʻafetai i se taumafaiga faʻatasi a vaega eseese i totonu o le itulagi - e aofia ai PSA Mangualde - o le Centro Hospitalar Tondela-Viseu ua iai nei se iunite faʻapitoa i fafo mo le suʻesuʻeina ma le suʻesuʻega muamua o tagata faʻaoga masalomia o loʻo i ai le Covid-19.

Fausia e le kamupani Purever Industries, o lenei fausaga e tatau ona faʻaaogaina i nai aso e sosoo ai ma nofoia se vaega o le 140 m2.

Faʻatasi ai ma se nofoaga faʻafeiloaʻi ma suʻesuʻega, ofisa faʻatalanoaga ma togafitiga ma e oʻo lava i se potu X-ray, i totonu o lenei iunite e mafai lava ona fausia potu faʻamalosi le lelei.

Nofoaga Su'esu'e ma Su'esu'ega Covid-19

o se taumafaiga soofaatasi

E pei ona taʻua, o le fausiaina o lenei vaega faʻavasega na mafua mai i se taumafaiga faʻatasi i le va o PSA Mangualde ma isi faʻalapotopotoga i totonu o le itulagi. Faatasi ai ma nei mea, o nisi kamupani o loʻo tuʻuina atu le fale gaosi PSA Groupe tulaga ese, pei ole CSMTEC (Electricity, Electronics and Automation) poʻo RedSteel (Metal-mechanics).

Fa'asoa i la matou nusipepa

O faʻataʻitaʻiga muamua

E le o le taimi muamua lea ua auai PSA Mangualde i le taua faasaga ia Covid-19. I le taimi muamua, o le Groupe PSA production unit o loʻo i Beira Alta ua uma ona amataina le galulue faʻatasi ma le CEiiA ma le Polytechnic Institute of Viseu e atiaʻe tagata fiafia ma foaʻi matapulepule puipui i faʻalapotopotoga a le setete.

I le faaopoopo atu i lenei felagolagomaʻi, na faʻafesoʻotaʻi foʻi e PSA Mangualde ia lava ma se poloketi tuʻufaʻatasia mo le fausiaina o visors e se tagata fai pisinisi mai Seia, o le na tufatufa atu e aunoa ma se totogi i faʻalapotopotoga lautele ma soifua maloloina.

Ole 'au a Razão Automóvel o le a fa'aauau i luga ole laiga, 24 itula ile aso, ile taimi ole fa'ama'i ole COVID-19. Mulimuli i fautuaga a le General Directorate of Health, aloese mai femalagaaiga le manaʻomia. O le a mafai ona tatou manumalo faatasi i lenei vaega faigata.

Faitau atili