Ole Hyundai fou lea i30 N. First official images

Anonim

I le amataga o lenei tausaga, na faʻaalia ai e Hyundai le tupulaga fou i30 - manatua faʻamatalaga uma ile vitio iinei. Le tulaga lava lea e tasi, lea ua i ai se mamanu sili ona lata mai ma se manino sili atu tekinolosi totonu.

O lenei ua oʻo i le taimi tatou te faʻafeiloaʻi ai le faʻamatalaga sili o le masani a Korea i Saute: le Hyundai i30 N.

I tulaga faʻalelei, o eseesega mo tupulaga o loʻo i ai nei e le taua ae talia. O le pito i luma na toe faʻafouina ma le pito i tua na maua ai se tala fou.

Ole Hyundai fou lea i30 N. First official images 12840_1
O le pito i tua na maua ai le sili atu muscular bumper ma lua ta'asu lapopoa. O loʻo tumau pea le vaʻaia pe o le "pops and bangs" na ofoina mai e le Korea "hot hatch" ia i tatou o le a faʻaauau pea ona iai i lenei augatupulaga.

O le saini susulu, pei o le isi vaega o le i30, e ese foi. I le itu, o le faʻailoga e alu i uili fou 19-inisi.

Pusa ta'avale pipii lua ma... sili atu le malosi?

O le taavale ta'aloga muamua a le N-vaega a Hyundai - o se vaega o lo'o ta'ita'ia e le tagata aloa'ia muamua o le BMW M-division Albert Biermann - o le a sili atu le saoasaoa nai lo lona muamua, ae atonu e le o se fa'alavelave sili atu le malosi.

Hyundai i30 N 2021
Ile tulaga masani, o le Hyundai i30 N o se tasi o mea sili ona viia 'uma i luma' i tausaga talu ai nei. Pe o le a faaauau pea faapea?

Ole tupulaga fou ole Hyundai i30 N ole a fa'aogaina se atigipusa fou e valu-saosaoa lua-clutch gearbox, fa'apena atoatoa e Hyundai. O lenei pusa o le ai ai se faʻaogaina faʻapitoa "N faʻatinoga" ma o le a faʻalagolago e mafai ona faʻaitiitia le resitalaina o le Hyundai i30 mai le 0-100 km / h i le tusa ma le 0.4 sekone - o le i30 N o loʻo iai nei e faʻataunuʻuina le 0-100 km / h i le 6.4 sekone .

I tulaga o le malosi, e leai ni faʻamatalaga e mafai e le 2.0 Turbo engine mai Hyundai ona vaʻaia lona malosi. E ui lava i le lelei ma le saoasaoa o le Hyundai i30, Albert Biermann e masani lava ona taʻua e faapea "o le taulaiga o le i30 N o loʻo i luga o le fiafia ae le o le malosi maualuga".

Faitau atili