Subaru WRX STI i tua?

Anonim

O le taʻaloga lea mo le tele o tausaga na faʻataunuʻuina ai miti a le tele o Potukale "avetaʻavale faʻamoemoe", o le Subaru Impreza WRX STI na iu ina mou atu mai auala a le atunuʻu, ona o faʻafitauli o tagata faʻaulufale mai.

O le Subaru WRX STI - i le augatupulaga mulimuli na avea ma faʻataʻitaʻiga tutoʻatasi, vavae ese mai le Impreza - o le a le toe faʻatau atu i Europa i lenei tausaga, faʻatasi ai ma le faʻailoga Iapani na faʻasalalau le faʻaiʻuga o le gaosiga o iunite mo le maketi a Europa i se taimi vave o le. isi taumafanafana. O le mafuaaga? O le fa'atuputeleina o tulaga fa'amalo ma le fa'ailoga fou o le fa'ata'ita'iga e fa'afetaui ai le ta'amilosaga fou o su'ega WLTP ma RDE o le a fa'amanaia ia Setema.

O se tulaga e atili ai ona tatou faanoanoa i le faasilasilaga na faatoa faia e le faailoga Iapani ma o loʻo faʻatulagaina mo le isi Tokyo Auto Salon - ia aua le fenumiai ma le Tokyo Auto Salon; O le Auto Salon e faʻamaoni i mea faʻaoga, faʻalogo ma isi mea - o le tuʻuina atu o se faʻataʻitaʻiga e mafai ona fausia lelei le faavae o le WRX STI i le lumanaʻi.

Subaru Viziv Fa'atinoga
O le Subaru Viziv Performance, na tuʻuina atu i le Tokyo Salon mulimuli, o le laasaga muamua lea ...

O le fa'ata'ita'iga, lea e fa'aigoa ai Subaru VIZIV Fa'atinoga STI Manatu , e le gata i lea, ua uma ona faʻasalalau le teaser. Lea, e ui lava e le o faʻaalia le sili atu nai lo se vaega o le faʻalelei fafo, faʻaalia le STI (Subaru Technica International) "togafitiga" faʻaaogaina i le Subaru VIZIV Performance, o se manatu na iloa i le Tokyo Salon mulimuli, ia Oketopa 2017.

Ua uma ona faʻasalalau laina faʻaleagaina, o se apaʻau pito i tua e faʻatonuina le faʻaaloalo, faʻaopoopo i mea faʻapitoa, mo le taimi nei, faʻapitoa tele. Ma o lena mea o le a tau le mafai ona iloa le malamalama o le aso… pagā lea!

Fa'ainisinia? Tupe totogi? E vave lava…

E masani lava, ma e oʻo lava ona o le faʻataʻitaʻiga o le tulaga embryonic tele, faʻamatalaga e uiga i masini, faʻamatalaga poʻo foliga, o se mea e leʻi i ai lava. E ui lava e leai ni tala, mo se faʻataʻitaʻiga, e uiga i le avanoa e mafai ai e le faʻataʻitaʻiga ona faʻaalia se afi faʻapipiʻi faʻapipiʻi. E tusa lava pe o se auala e mafai ai ona toe fefaʻatauaʻi i totonu o le Konetineta Tuai, o le tausisia o le faʻateleina o le faʻamalosia o tulafono faʻaleagaina ...

O le a le mea mautinoa, ina ua maeʻa ona faʻalauiloa e le Iapani se faʻafouga i le faʻataʻitaʻiga, faʻatasi ai ma mata fou ma fenders, se faiga fou multimedia, se faʻaleleia atili o totonu, faʻapea foʻi ma faʻamalologa fou ma taofi, o se augatupulaga i le lumanaʻi o le Subaru. WRX STI e le mafai ona tutusa, pe tutusa foi, ma mea ua tatou iloa i aso nei. Le mea, matou te iloa, e faʻasusu atili ai o matou gutu, faʻatali e aʻoaʻo e uiga i foliga fou (ma finauga!) o le WRX STI…

Subaru WRX STI Lomiga Mulimuli
Ole Lomiga Mulimuli ole WRX STI atonu e na'o lena - o le mulimuli ...

O le lomiga 2018 o le Tokyo Auto Salon tatala ona faitotoa ia Ianuari 12th.

Faitau atili