Toyota GR Yaris e fa'asaga ia Honda Civic Type R i se tuuga toso timuga

Anonim

O LE Toyota GR Yaris e na o le taunuu i Potukale i le amataga o le 2021 ma o le taimi faatalitali e maua ai o tatou lima i luga o lenei meaola temoni e foliga mai e le sili atu le vave pe a amata ona tatou matamata i vitio pei o lenei. I le tu masani sili ona lelei o faʻataʻitaʻiga faʻapitoa, o le GR Yaris o se pulu pasama i le lotolotoi o le tele o SUVs ma talanoaga uma e uiga i faʻamalama ma eletise.

Atonu e le talafeagai tele pe a faatusatusa i le Honda Civic Ituaiga R , o le tupu tumau o le vevela "mea uma o loʻo i luma", ae faʻatupuina se tuuga… manaia, e pei ona e vaʻaia. E le gata o le Civic Type R e tumau pea le sili ona malosi o "mea uma o loʻo i luma" ae o se tasi foi, pe a le sili ona lelei, faʻafeiloaʻi le malosi atoa o lona 2.0 l tetra-cylindrical naʻo uili pito i luma, faʻafetai i se vaega i lona ese'ese poloka poloka.

E toetoe lava 60 hp sili atu nai lo lona tauva i le taimi, toetoe lava 400 cm3 sili atu ma le tasi sili sili atu nai lo le GR Yaris. E tali atu i axles ta'avale e lua, fa'atasi uma ma le fa'a-loka ese'esega, o se uiga e mafai ona fa'avae i lenei tu'uga toso fa'apitoa, e pei ona e va'aia e timu "pusi ma maile", ma le fola e matua susu lava.

Toyota GR Yaris

Toyota GR Yaris

O loʻo i ai pea le 100 kilokalama e vavae ese ai le lua - atonu o le a itiiti, talu ai o le tau o le Civic Type R e fetaui ma le 2017 faʻataʻitaʻiga, ma faʻatasi ai ma toe iloiloga na faʻatinoina i le 2020, na fai sina mama -, ma se avanoa mo le aupito itiiti o latou . Ma le mea mulimuli, e faʻapipiʻiina uma i le ono-saosaoa tusi taʻavale pusa.

Fa'asoa i la matou nusipepa

O le a mafai e le GR Yaris, faʻatasi ai ma ona au taʻavale e lua, ona faʻateʻia le Civic Type R ona o tulaga leaga o le tau?

Faitau atili