Lamborghini Huracán Sterrato. A e fa'afefiloi se ta'avale ta'aloga sili ma se SUV

Anonim

E le lilo. SUVs ma crossovers osofaia le maketi ma e oo lava i le Lamborghini ua uma ona auai. Muamua sa i ai i le super-SUV Urus, lona lua SUV (ioe, muamua o le LM002) ma o lea ua tatou maua lenei: o le prototype Huracán Sterrato, o se suiga e le masani ai crossover o lana taavale taʻaloga sili.

Atia'e e avea o se fa'ata'ita'iga tasi-fa'ata'ita'i (fa'atusa o le Sant'Agata Bolognese brand e le'o fuafua e gaosia), le Huracán Sterrato fa'aalia o ia lava o se fa'aaliga sili atu ona mata'utia o le Huracán EVO , faasoa atu i lenei le Atmospheric 5.2 l V10 e mafai ona tuʻuina atu le 640 hp (470 kW) ma le 600 Nm o le malosi..

Faʻasoa faʻatasi ma Huracán EVO o le Lamborghini Dinamica Veicolo Integrata (LDVI) faiga e pulea uma-uili taʻavale, fa-uila uli, faʻamalologa ma torque vectoring, faʻatali le gaioiga o le taʻavale. E tusa ai ma Lamborghini, i luga o le Huracán Sterrato o le faiga na sili ona lelei mo tulaga o le maualalo o le uu ma le taʻavale i fafo.

Lamborghini Huracán Sterrato
E ui lava e le o fuafua Lamborghini e gaosia, o le Italian brand o le a mataʻituina faʻamatalaga lautele pe a faʻaalia e Huracán Sterrato lona faʻaaliga muamua.

Le suiga o Huracán Sterrato

Pe a faatusatusa i le "masani" Huracán, o le Sterrato o loʻo i ai se faʻamalologa e 47 mm maualuga, 30 mm lautele (lea e manaʻomia ai le faʻaogaina o le palasitika faʻalauteleina i totonu o faʻailoga uili) ma le 20" uili ma paʻu umi-umi. eleele.

Fa'asoa i la matou nusipepa

Lamborghini Huracán Sterrato

E faʻapea foʻi i fafo, o loʻo i ai moli faʻapipiʻi fesoasoani (i luga o le taualuga ma le pito i luma) ma le pito i lalo o puipui puipui (lea, i tua, e le gata ina puipuia ai le faʻaogaina o le tino, ae o loʻo galue foi o se diffuser). I totonu, o le Huracán Sterrato o loʻo i ai le fale taʻavale titanium, fusipaʻu faʻailoga, nofoa alava kaponi ma laulau alumini fola.

Faitau atili