Honda NSX vs Nissan GT-R. O le fea samurai sili ona vave?

Anonim

Leai ni fa'aliga tetele e mana'omia mo nei mea e lua - o fa'ata'ita'iga sili nei o ta'avale ta'aloga a Iapani. O le Nissan GT-R (R35) ua 11 tausaga le matua, ae o loʻo tumau pea le fefe i se tauva e pei ona i ai i le aso na faʻafeiloaʻi ai. O le Honda NSX o le lona lua o augatupulaga o le ta'avale ta'aloga ta'uta'ua a Iapani, ma aumaia ai fa'amatalaga fa'atekonolosi fou e fa'asino manino i le lumana'i o ituaiga ta'avale.

Pe ua sauni le samurai “matua” e teu ona lima ma tuu atu le molimau i lona uso a tagata, pe o le a ia tau pea? O le mea lena na maua e le British carwow, na faia ai suʻega amata e lua ma se suʻega taofi.

Le mata'utia "Godzilla"

E ui lava i lona matua, e le mafai ona tatou pulea le Nissan GT-R. O le malosi o ana meafaigaluega e matua mataʻutia i aso nei e pei ona i ai i le taimi muamua na faʻasalalau ai, faʻafetai i faʻafouga faifaipea na ia taulaʻi.

Nissan GT-R

O lona afi o loʻo avea pea ma 3.8 lita twin turbo V6, lea ua iai le 570 hp, faʻatasi ma le ono-saosaoa lua-clutch gearbox, ma le faʻasalalauga o loʻo faʻatinoina i uili uma e fa. E mafai ona faʻavavevave i le 100 km / h i le ofoofogia 2.8 sekone, e ui lava i le mamafa o le 1.8 tone. E o'o i le saoasaoa maualuga o le 315 km/h.

High Performance Hybrid

O le Honda NSX, e pei o le uluai, tausia le afi i le ogatotonu pito i tua ma e sau ma se afi ono-kosi V-foliga. Ae o le poloka 3.5-lita ua turbocharged nei, e mafai ona tuuina atu 507 hp transmitted e se iva-saosaoa lua- atigipusa pipii. .

Ae 507 hp e le o lona malosi maualuga. O le NSX o loʻo i ai le 581 hp, o se numera e maua faʻafetai i le faʻaaogaina o se pea afi eletise - ioe, o se hybrid -, tasi e faʻapipiʻi i le afi ma le isi o loʻo i luga o le pito i luma, faʻamautinoa le taʻavale e fa uili. .

Honda NSX

O le fa'atopetope vave o afi eletise e fa'amaonia ai le maualuga o le fa'avavevave ma fa'aumatia turbo lag. O le taunuuga o se faʻavavevave e sili atu le aoga e pei o le sauā, e ui ina mamafa e pei o le GT-R: naʻo le 3.0 sekone e oʻo atu i le 100 km / h ma le 308 km / h o le saoasaoa maualuga.

E ui lava i le mea moni e faapea i luga o le pepa Honda NSX o loʻo i ai se tasi vaesefulu taua o se faʻaletonu, o le a mafai ona liliu le taunuuga i le lalolagi moni?

Faitau atili