O le fa'alavelave i Pasila ma le Nissan GT-R na mafua ai le oti

Anonim

O loʻo i ai i latou e fai mai e taua le i ai o se "pusa fao" sili ona lelei e pulea ai se taʻavale taʻaloga sili, o se finauga ou te le ioe i ai, ae ui i lea, o le soona talitonuina e mafai ona matua maai mo a tatou "fao".

I le aso 21 o Tesema, na i ai se faʻalavelave faʻafuaseʻi a se inisinia lauiloa mai São Paulo i le uili o le Nissan GT-R. O le taʻavale taʻavale a Iapani na lavea i luga o se laau i le ogatotonu tutotonu i Avenida Atlântica, i le itu i saute o São Paulo, ma tuua ai Ying Hau Wang, 37, manuʻa tigaina, ma lana uo teine, Munich Angeloni, 24, o le sa i le nofoa pasese. , maliu i lea lava taimi.

E tusa ai ma faʻamatalaga lata ane i le inisinia, o Ying Hau Wang sa faʻataʻitaʻiina le masini fou a le Nissan GT-R ina ua tupu. Peita’i, o lenei fa’alavelave mata’utia sa fa’apea na tupu ona o le so’ona talitonuina o le enisinia ae le o le leai o sona “pusa fao”. O le mea sili, ou te le manaʻo e talitonu o lenei tagata, lauiloa i lana galuega i le pisinisi o taavale, o loʻo avea pea ma "faʻavalevalea" i tua o le uili o nei masini tetele.

Manatua, e tusa lava po o le a le lelei o lau masini, e le sili atu lona aoga nai lo lou ola...

Tusiga: Tiago Luís

Punavai: G1

Faitau atili