Aloaia. Fernando Alonso toe foi i le Formula 1 ma Renault i le 2021

Anonim

E pei e manaʻo e tuʻuina atu se mafuaʻaga i le upu "e leai se lua e aunoa ma le tolu", Fernando Alonso na faʻamaonia e suitulaga ia Daniel Ricciardo i Renault i le 2021.

Afai e te manatua, o lenei avanoa na talanoaina talu mai le taimi na faʻaalia ai Daniel Ricciardo o le sui o Carlos Sainz Jr. i McLaren mo le 2021, ma ua faʻamaonia aloaia e Renault.

O Fernando Alonso na faʻamutaina se "toefuataʻiga" le tumau lea na mafua ai ona alu ese o ia mai le Formula 1 mo vaitau e lua ma toe foi atu i se fale ua uma ona ia alu i ai faalua ma sa ia ola ai i taimi sili ona lelei o lana matata, avea ma lalolagi e lua taimi. siamupini i le 2005 ma le 2006.

O Renault o lo'u aiga (...) O se mitamitaga tele ma le o'oo'o tele ua ou toe foi atu ai i le au lea na ou maua ai se avanoa i le amataga o la'u galuega ma ua ou maua ai le avanoa e toe foi ai i le tulaga maualuga.

Fernando Alonso

Le sini? Toe fo'i i luga

Fai mai Cyril Abiteboul, pule faatonu o le Renault Sport Racing, o le faafaigaluegaina o Alonso “o se vaega o le fuafuaga a le Renault Group e faaauau ai lana tautinoga i le F1 ma toe foi i luga”.

Fa'asoa i la matou nusipepa

I le taimi lava e tasi, na taʻua e le Farani o le misiona a Alonso i Renault o le "fesoasoani i le Renault DP World F1 Team e saunia mo le 2022 vaitau i tulaga sili ona lelei".

E tatau ona manatua mo le 2022 tulafono fou e tatau ona faʻamalosia i le Formula 1, lea, faʻaopoopo i le faʻamoemoe i le faʻaitiitia o tau, e faʻamoemoe foi e faapaleni le 'au.

E tusa ai ma nei sini, na taʻua e Fernando Alonso: “E iai oʻu faanaunauga e ōgatusa ma le galuega a le au. O lona alualu i luma i lenei taumalulu e maua ai le faʻamaoni i sini na faʻatulagaina mo le 2022 ma o le a ou faʻasoa uma atu loʻu poto masani i tagata uma (...) E manaʻo le 'au e toe foʻi i luga o pulelaa ma e iai le auala e fai ai, pei o aʻu ".

Ia, pau lava le mea o loʻo totoe o le vaʻavaʻai pe faʻafefea ona toe foʻi le Spaniard i le Formula 1, ma manatua pe a toe foʻi mai o le a 39 ona tausaga ma e tatau ona toe faʻaauau le saoasaoa na ia leiloa i le lua tausaga mai le vasega muamua o taʻaloga taʻavale.

Faitau atili