E fa isi fuafuaga mo le mamanu o le Golf GTI MK8

Anonim

E le mafai ona faʻamalieina "Greeks ma Trojans" ma i totonu o tagata mamanu e leai se eseesega. Ina ua maeʻa le tuʻuina atu o le lona valu o augatupulaga o Golf i Potukale i le faaiuga o le tausaga talu ai, ua uma ona faʻaalia e Volkswagen i lenei tausaga le sili ona mataʻutia o lona faʻatau sili: Golf GTI, Golf GTE ma Golf GTD.

Ae ui i lea, mo le toatele, na vave ona ou aoaoina… Ma e le ona o le faʻamatalaga o le fou vevela vevela, ae faʻapitoa ona o lona foliga mai, i le amanaia o le faʻatagaina lautele na maua e le augatupulaga muamua.

O tagata faufau o ni tagata faufau e le fifilemu. Fa'aauupegaina i Photoshop, na latou tu'uina atu ai le saolotoga i la latou taleni e tu'uina mai ai ia i matou la latou va'aiga i le mea o le a, mo i latou, le Golf GTI lelei mo lenei tupulaga fou. Ae e oo lava i le taimi tatou te leʻi iloaina i latou, Volkswagen ua lomia ata fou o le GTI (ma le GTD ma le GTE), faaauupegaina i uili fou ma sili atu ona faatosina.

2020 Volkswagen Golf GTI

O le Golf GTI e tele tu'ufa'atasiga uili/pa'u avanoa.

o fa'aaliga

E tusa lava pe leʻi iloa le Volkswagen Golf GTI fou, ina ua uma le faʻaaliga o le "masani" faʻataʻitaʻiga, e leʻi manaʻomia le faʻatali umi e vaʻai i faʻamatalaga muamua e uiga i le faʻaogaina fou o le vevela vevela.

Kolesa.ru e lauiloa mo le lolomiina o faʻataʻitaʻiga o faʻataʻitaʻiga i le lumanaʻi, e masani ona sainia e Nikita Chuyko, ma o lana vaʻaiga i le mea o le a iai le Golf GTI e leai se faʻalavelave. O le mea e malie ai, e le tele se eseesega mai le faʻataʻitaʻiga mulimuli, faʻatasi ai ma nisi o tuusaunoaga: o le leai o se elemene teuteu e foliga mai e circumvent le avanoa pito i lalo, ma le seti o moli (fog?) E aofia ai elemene eseese e lima ua tuʻufaʻatasia i lenei avanoa.

Volkswagen Golf GTI
Volkswagen Golf GTI, vavalo e Kolesa.ru

O le blogger lauiloa X-Tomi Design e leʻi faʻaumatia foi se taimi e faʻaalia ai lana vaʻaiga i le GTI i le lumanaʻi.

Fa'asoa i la matou nusipepa

Na ia faia foi le mamanu o le "masani" Golf bumper, ae na ia tuuina atu i ai se togafitiga fou, lea na ia faaopoopo i ai le lua faʻaogaina o le ea, tasi i itu taʻitasi, faʻatulagaina i luga aʻe o le ea pito i lalo - o se "fofo" ata" afa i le mea na iu ina matou vaʻaia i le gaosiga o le Golf GTI.

Volkswagen Golf GTI X-Tomi Design

O faʻamatalaga e lua o le Golf GTI e foliga mai e sili atu ona faigofie ma sili atu ona faʻamaonia i foliga vaaia nai lo le gaosiga o faʻataʻitaʻiga, ae pe sili atu foi le manaia, pe sili atu ona talafeagai i le GTI?

Tatou sui atili, sili atu...

O le Sketch Monkey, o le mamanu lea ua uma ona matou lolomiina le tele o galuega, na sili atu ona manino lona le fiafia i le foliga mai o le Volkswagen Golf GTI fou. O ana faitioga e taulai atu i luma, lea na te manatu e tele naua le pisa vaaia. O suiga o lo'o fa'atu mai e fa'atatau i le fa'amautinoaina o se sitaili sili atu le mautinoa ma le "fiafia", lea e masani lava ona fa'ailoga a le GTI.

Fa'aosofia e le Golf R32 (4 tupulaga), e manatu na'o ia o le sili ona matagofie o le "GTI" (e ui lava e le o se GTI), e sili atu nai lo fa'aaliga o lo'o i luga ma fa'aaogaina le avanoa e "fa'asa'o" luma o le fou. Tapolo — e le o gatasi ma le pi'opi'o pito i luma e fa'atutu ai le fa'alava/lamepa i se tulaga maualalo. O le si'isi'i teisi le vaega atoa lea, e fa'aitiitia ai le fa'apopoleina le lelei.

Faatusatusa le taimi muamua ma le mulimuli, ina ia maua se lagona o suiga ua faia - e pei o taimi uma o loʻo i ai foi se vitio ma au faʻamaoniaga ma au faʻagasologa, naʻo le mulimuli i le sootaga lea...

Volkswagen Golf GTI, Le Sketch Monkey
Volkswagen Golf GTI, Le Sketch Monkey

Ma le mea mulimuli, o le vaʻaiga sili ona mataʻutia, ma sili ona le mautonu, o le Volkswagen Golf GTI fou. Toe faia e le lomiga a Rusia Kolesa.ru, o le a se mea e i ai o ia pe afai na te faʻaaogaina se faiga tuai? O le mea lea e mafai ona tatou vaʻaia i le talosaga o loʻo i lalo:

Volkswagen Golf GTI tuai
Volkswagen Golf GTI tuai

I le pito i luma e mafai ona tatou vaʻaia ai faʻataʻitaʻiga lua, faʻaosofia e le tupulaga muamua ma le lua o le Tapolo. I le pito i tua tatou te vaʻai ai foʻi i mata eseese, faʻaosoina e le faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga o le augatupulaga muamua o le Tapolo, lea e faʻamaonia ai se vaaiga e matua ese lava i le Siamani sili ona lelei. O le lumanaʻi o le taʻaloga tapolo ... i le taimi ua tuanaʻi?

O le a sou manatu? E te manatu o nei fofo e faʻaleleia pe leai le Volkswagen Golf GTI fou ma o le fea e sili ona e fiafia i ai? Tu'u lou manatu ile pusa fa'amatalaga.

Ole 'au a Razão Automóvel o le a fa'aauau i luga ole laiga, 24 itula ile aso, ile taimi ole fa'ama'i ole COVID-19. Mulimuli i fautuaga a le General Directorate of Health, aloese mai femalagaaiga le manaʻomia. O le a mafai ona tatou manumalo faatasi i lenei vaega faigata.

Faitau atili