Mazda3 TCR o le auupega filifilia a Mazda mo taamilosaga taʻavale taʻavale

Anonim

O le manumalo iloga a Mazda i Le Mans ma le 787B atonu ua leva ona mamao, ae e le o lona uiga o le Japanese brand na faatofa atu i ala ma o le faamaoniga o lenei mea o le. Mazda3 TCR , o lana fa'ata'ita'iga fa'atauvaga fou.

Fa'amoemoe mo siamupini ta'avale ta'amilo, o le Mazda3 TCR o le a maua le fa'atagaga e tauva ai i so'o se siamupini TCR e 36 o lo'o faia i le lalolagi atoa.

Faʻavae i luga o le Mazda3, o le faʻataʻitaʻiga ua saunia e tauva i suʻega TCR o le ai ai se afi 4-cylinder turbo e ofoina atu le 350 hp ma o le a faʻapipiʻi faʻatasi i se faʻasologa ono-saosaoa gearbox.

Mazda Mazda3 TCR

Na o le 2020 na o le amataga i le tauvaga

Atiina ma lagolagoina e Long Road Racing (le kamupani lava lea e nafa ma le Mazda MX-5 Cup), o le Mazda3 TCR o le a maua mo le $175,000 i le Iunaite Setete (e tusa ma le 160,000 euros).

Fa'asoa i la matou nusipepa

Ua leva ona matou mafaufau e toe foʻi i le IMSA Michelin Pilot Challenge, ma ua fiafia tagata uma i le Mazda e toe foʻi mai i le 2020. Matou te faʻamoemoe e manuia tele mo le Mazda3 TCR i le IMSA series, SRO Americas ma TCR siamupini le lalolagi

John Doonan, Faatonu o Mazda Motorsports

O le tausaga a sau, o le Mazda3 TCR ua uma ona faʻamaonia le auai i le "2020 IMSA Michelin Pilot Challenge", faʻatasi ai ma lana tauvaga amata faʻatulagaina mo Ianuari 26 i se tuuga e fa itula o se vaega o le 24 Itula o le Daytona polokalame.

Mazda Mazda3 TCR

Faitau atili