João Barbosa manumalo i le 24h o Daytona

Anonim

Na manumalo João Barbosa i le aso nei i le 24 Itula o Daytona. O pailate Potukale i fuafuaga lelei i le tuuga tumau a Amerika.

Na manumalo João Barbosa i le 24 Itula o Daytona, ma sasaina Max Angelelli i le na o le 1.4 sec., I se lomiga, e pei ona faʻamaonia e le taimi, sa mataʻina. O lona lua lona manumalo atoa lea i le tauvaga.

O le avetaavale Potukale mai le Action Express Racing, fesoasoani i ai Christian Fittipaldi ma Sébastien Bourdais sa i ai pea i le pito i luga o le tuuga, sosoo ai ma le taʻavale a le Wayne Taylor Racing lea na lua.

I le vasega GTLM, Pedro Lamy e na o le valu, ona o faʻafitauli faʻainisinia i lana Aston Martin, lea na maua ai e le 'au se "malosi" o le 3 itula i totonu o le pusa mo le toe faaleleia. O lea o le manumalo i le vasega GTLM na iu ina ataata ia Porsche, e ui lava na o le tasi le taavale na maeʻa le tuuga. Na faia e le BMW le fa'ainisinia o ana ta'avale o ana aseta autu ma fa'amautu lona lua, e ui i le leai o se saoasaoa. Na maua e le SRT lona tolu.

I le vasega GTD o le isi Potukale, Filipe Albuquerque (ata) lea na tamoe i tua, toe malosi i le tulaga lima i se tasi o au a le Audi Flying Lizard, ma ua le mafai ai ona toe faia lona manumalo i le 2013 i le vaega. I lenei vasega, o le mea mata'ina o le taamilosaga mulimuli uma o le Level 5 ma le Flying Lizard ta'avale, ma Alessandro Pier Guidi na tuleia Markus Winkelhock i luga o le mutia. O le manumalo na iu lava ina mafua ona o le Audi a Markus Winkerlhock, ona o Pier Guidi na faasalaina ina ua uma le tuuga.

filipe albuquerque 24 daytona

Faitau atili