Pagani Huayra Tricolore. O le saafiafiga i aces o le ea

Anonim

Ina ua uma ona fausia le Zonda Tricolore i le 2010, ua toe foi mai Pagani e faamamalu ia Frecce Tricolori, o le ea sili ona tele aerobatic patrol i le lalolagi ma le Pagani Huayra Tricolore.

Na faia e faamanatu ai le 60 tausaga o le vaega a le Italian Air Force's aerobatic squadron, o le Huayra Tricolore o le a faʻatapulaʻaina i le gaosiga i le na o le tolu kopi, e tau taʻitasi (ae leʻi lafoga) 5.5 miliona euros.

E le mafai ona misi se va'aiga fa'alelei

Fa'atasi ai ma le fa'aogaina o le tino na fa'aosofia e le va'alele Aermacchi MB-339A P.A.N., o le Huayra Tricolore e fa'apitoa ona fa'alogo i le aerodynamics. I le pito i luma matou te maua ai se vaeluaga pito i luma e sili atu ona taʻutaʻua ma se paʻu fou ma faʻapipiʻi itu e faʻaleleia ai le lelei o le intercooler.

O le toe foi i luga, o le mea fou na faia e Pagani na maua ai se ea fou e fesoasoani e faʻamafanafana le V12 o loʻo faʻapipiʻiina ai, o se faʻasalalauga pito i tua e faʻaleleia ma e oʻo lava i se apaʻau pito i tua e pei o latou faʻamau na faʻaaogaina e le vaalele tau.

Pagani Huayra Tricolore

I fafo foi, o le Pagani Huayra Tricolore ei ai teuteuga patino ma uili, ma, i le ogatotonu o le pito i luma, faʻatasi ai ma le Pitot tube, o le meafaigaluega e faʻaaogaina e vaalele e fua ai le saoasaoa o le ea.

Ma i totonu, o ā suiga?

E pei ona e faʻamoemoeina, o totonu o lenei Huayra faʻapitoa e tumu foi i faʻamatalaga e toe ave ai i tatou i le lalolagi o vaalele. I le amataga, o vaega alumini na gaosia e faʻaaoga ai le aerospace alloys.

Fa'asoa i la matou nusipepa

Ae ui i lea, o le mea aupito sili ona fou o le faʻapipiʻiina o se anemometer i luga o le mea faigaluega faʻapipiʻi e galulue faʻatasi ma le Pitot tube e faʻaalia ai le saoasaoa o le matagi.

Pagani Huayra Tricolore
O le mea e fua ai.

Ma enisinia?

Ina ia faʻaola le Pagani Huayra Tricolore matou te maua, e pei o isi Huayra, le twin-turbo V12 o le Mercedes-Benz amataga, iinei ma le 840 hp ma le 1100 Nm, lea e fesoʻotaʻi ma se pusa faʻasolosolo faʻatasi ma sootaga e fitu. Ma le mea mulimuli, o le taʻavale e gaosia e faʻaaoga ai Carbo-Titanium ma Carbo-Triax, o mea uma e faʻaleleia ai le malosi o le fausaga.

Faitau atili