Ma alu ono. Na manumalo Lewis Hamilton i le igoa o avetaavale i le Formula 1

Anonim

O le tulaga valu na lava, ae e leʻi tuʻuina atu e Lewis Hamilton se faʻatagaga mo lima o se isi tagata ma na ia mafai foi ona maua se tulaga lona lua, faʻamaonia le mea na matou faʻamoemoeina uma i le ulufale atu i le US Grand Prix: o le a i Texas le Briton. o le a fa'amanatuina le siamupini lona ono o le lalolagi i le Formula 1 o lau galuega.

Ua uma ona faʻamaonia se nofoaga i totonu o igoa sili ona taua i le tala faasolopito o le taʻaloga, ma le faʻailoga na manumalo i Austin, na manumalo ai Lewis Hamilton i le tagata lauiloa o Juan Manuel Fangio (o loʻo "naʻo" le lima o le Formula 1 o le siamupini o le lalolagi ma o loʻo tumau pea le " tuli" ia Michael Schumacher ( lea e atoa ai siamupini e fitu).

Ae e le na'o Hamilton na "tusia talafaasolopito" e ala i le mauaina o lenei ulutala. Aua, faatasi ai ma le faatoilaloina o le avetaavale Peretania, na avea Mercedes ma au muamua i le amio pulea e ausia le aofaʻi o 12 suafa i le ono tausaga (aua nei galo o Mercedes ua uma ona faapaleina le siamupini o le lalolagi o 'au).

Lewis Hamilton
I le tulaga lua i Austin, na faapaleina ai Lewis Hamilton le siamupini o le lalolagi Formula 1 mo le taimi lona ono.

Suafa Hamilton ma Mercedes tasi-lua

I se tuuga lea na valoia e le toatele o le a avea ma se suega o le viia mo Hamilton, o Bottas (na amata mai le tulaga pole) na manumalo, ma pasia le Peretania ina ua ia taitai ae na o le ono taamilosaga e alu ai.

Fa'asoa i la matou nusipepa

Lewis Hamilton ma Valtteri Bottas
Faatasi ai ma le igoa o Hamilton ma Bottas manumalo, e leʻi leai ni mafuaaga e faamanatu ai Mercedes i le US GP.

I tua laititi o le Mercedes e lua o Max Verstappen, o le "sili ona lelei o isi" ma o lana taumafaiga e oʻo i le tulaga lua na foliga mai e leai se aoga.

Mulimuli ane, na toe faʻaalia e Ferrari o loʻo feagai ma se vaitau o luga ma lalo ma Leclerc ua le mafai ona alu i tua atu o le tulaga fa (ma o ese mai Verstappen) ma Vettel ua faʻamalosia e litaea i luga o vae iva faʻafetai i le malolo malolo.

Faitau atili