Suau'u. O lo'o o'o mai se pa'u tau fa'asolopito

Anonim

E le naʻo mea tau taʻavale ma alamanuia o loʻo pagatia i aʻafiaga o le coronavirus, ma o le faʻamaoniga o le mea moni o le tau o le suauʻu ua lata ona pagatia i se tasi o pa'ū sili ona tele.

Faaalia e le Observer, afai tatou te amanaia le pa‘u o le tau o oloa suauu na tulai mai i lenei vaiaso (lea e i le va o le 20 ma le 30%), e tatau ona faamoemoe o le Aso Gafua a sau. e alu ifo le penisini ile €0.12/lita ma le tiso ile €0.09/lita.

I le fa'avae o lea fa'aitiitia o le malosi o le fa'aititia o le tau o le suau'u na tupu i le vaiaso talu ai.

O mafuaʻaga i tua o le pa'ū

I tua atu o le pa'u o le tau o le suauʻu ma, o le mea lea, o le paʻu o le tau o le suauʻu, o le faʻagesegese o le tamaoaiga o le lalolagi, o se taunuuga o le taofiofia ma le faʻatapulaʻaina o gaioiga e taofia ai le coronavirus, lea e atagia mai i le paʻu o le manaʻoga mo suauʻu.

Fa'asoa i la matou nusipepa

Faʻaopoopo i lenei mea moni, na faʻasalalau e Saudi Arabia o le a faʻateleina le gaosiga, i le taimi tonu e tatau ai ona faʻaitiitia e aloese ai mai le faʻaititia o le tau o se paelo suauʻu.

O lenei faaiuga na mafua ona o le eseesega i le va o Saudi Arabia ma Rusia e uiga i le tali sili ona lelei a le au gaosi suauu i le faaitiitia o manaoga.

Punaoa: Observer and Express.

Faitau atili