Suzuki Jimny "Black Bison Edition". O lenei Jimny e le manao e "matagofie"

Anonim

O iinei, ua uma ona matou faʻafeiloaʻi atu ia te oe le tele o pusa faʻalelei ua mamanuina e fai ai le Suzuki Jimmy pei o isi fa'ata'ita'iga peita'i matou te le'i fa'aali atu ia te oe se tasi e ono fa'aita ai le sipi Iapani laititi i le lalolagi atoa. O le uiga o la’u tala, matou te le’i faia lava e o’o mai i le taimi nei.

Na faia e le kamupani Wald International, o lenei seti o suiga ua taʻua o le "Black Bison Edition" e le o faamoemoe e suia le Jimny i se fa'aitiitiga o le Land Rover Defender pe mai Mercedes-Benz G-Class . Nai lo lena, na manatu le kamupani Iapani ua oo i le taimi mo Jimny e lafoai ai le foliga "matagofie".

O suiga e amata i le taimi lava lea i le lanu, ma le Jimny o loʻo valiina i le lanu uliuli. E le gata i lea, na maua e le sipi Iapani se pusa faʻamalolo fou na faʻateleina ai (e tatau ona maualuga le malosi), paʻu tetele (ma fetaui mo laufanua uma), faʻalauteleina o uili faʻaofuofu ma faʻagogo pito, mea uma e tuʻuina atu ia te oe se "muscle" sili atu. vaai.

Suzuki Jimmy
I le pito i tua, o le faʻailoga e alu i le mou atu o le paʻu faʻaalu i luga o le siʻusiʻu.

Le "foliga fou" o Jimny

O le lanu fou, o le taofiga (e sili atu le maualuga) ma uili ma paʻu o lapopoa tetele e mafai ona tosina mai ai le mafaufau, ae o le pito sili ona taua o lenei "Black Bison Edition" o loʻo i totonu o suiga na faia i luma o le Jimny.

Fa'asoa i la matou nusipepa iinei

Suzuki Jimny

O le Jimny "Black Bison Edition" na maua se mea'ai fou ma moli fou, o mea uma ia sili atu le malosi.

O iinei, na ofoina atu ai e Wald International i le Suzuki jeep se grille fou, moli fou, seti e fa o moli LED (lua i luga o le paʻu ma le lua i luga o le taualuga) faʻapea foʻi ma lua ea tele i totonu o le pulou (e ui lava o loʻo i lalo le pulou). tauagafau 1.5 l fa-siliva i-laina). I le pito i tua, na o le pau lava le eseesega o le leiloa o le paʻu faʻaagaga ma le aileron fou.

Fa'asoa i la matou Youtube channel.

Faitau atili