New Honda Civic ua uma ona faʻaalia i le US. O a tala e aumai ai?

Anonim

Ua uma ona matou vaʻaia i le resitalaina o pateni ma o se "faʻataʻitaʻiga", ae o lea ua faʻaalia e Honda mea uma e uiga i le 11 o augatupulaga o se tasi o ana faʻataʻitaʻiga sili ona lauiloa, o le fa'aletagata.

Mo le taimi nei, naʻo le North American version lea na faʻaaogaina le fa-faitotoa sedan bodywork na faʻaalia. E tatau ona tatou faʻatali mo sina taimi umi e iloa ai le lima-faitotoa version, e sili ona talafeagai mo le maketi a Europa.

E pei ona matou taʻua i le taimi ua tuanaʻi, o le upu vaʻai mo le mamanu o le Honda Civic fou e foliga mai o le faʻafaigofie. O le sitaili fa'a'a'asa ma le molia na tu'u ese, o lea ua sili atu le to'a, fa'ailogaina i laina fa'alava ma sili atu le kilia aloa'ia.

Honda Civic 2022 ISA

E oo lava i le amata mai i le 10th generation platform, o le Civic fou o loʻo faʻaalia le toe faʻaleleia o vaega, faʻafetai i le toe faʻatulagaina o le pou A, lea na faʻapipiʻiina e tusa ma le 5 cm. O le tulaga atonu na tuufaasolo mai le tupulaga o loʻo i ai nei, ae e le faʻapea e leʻi tupu aʻe foi.

O le uili na fa'atuputeleina i le 35 mm, o le pito i tua e tusa ma le 13 mm - ua folafola mai e Honda le maualuga i totonu nai lo le taimi nei - ma o le fa'ailoga e fai mai o le Civic fou e sili ona malosi i Civics uma. O le faʻaaogaina o uʻamea maualuga ma le alumini i nofoaga faʻapitoa na mafai ai ona faʻateleina le malosi o le torsional e 8% ma le malosi o le punou e 13%.

Honda Civic 2022 ISA

O loʻo faʻatumauina e le taʻavale le polokalame MacPherson i luma ma le multilink i tua, e ui lava o le faʻamalologa na toe faʻaleleia, aemaise lava i le maualuga o syn-poloka, ina ia faʻaitiitia ai le mataga ma le vibration indexes, ma faʻateleina ai le mautu i se saʻo. laina. Fai mai Honda o le aveina o le Civic fou e tatau ona sili atu le poto masani nai lo le taimi nei - e leai ni faitioga ... o se tasi lea o mea sili ona lelei i le vaega - faʻafetai i le toe faʻaleleia o uili ma se pito i luma alumini fou, malo.

suiga i totonu

Afai ua uma ona iloa le pito i fafo, o totonu, i le isi itu, ua na o se ata tusi. Ma o le mea lea o loʻo taoto ai le tele o eseesega i le faʻataʻitaʻiga o loʻo i ai nei - o se suiga lata mai - faʻatasi ai ma le faʻafaigofie na matou vaʻaia mai fafo o loʻo atagia i totonu.

Honda Civic 2022 ISA

O le mamanu o le dashboard e sili atu ona faigofie, faʻailogaina i laina faʻalava, naʻo le faʻalavelaveina e le faʻaogaina o meafaifaʻaili numera atoa (10.2″) ma le faʻaaliga tutotonu iloga o le infotainment system, ma le 7″ e pei o le tulaga (9″ o se filifiliga), ma Apple CarPlay ma le Android Auto uaealesi e pei o tulaga masani - faamolemole ia matau o nei faʻamatalaga e mo le maketi i Amerika i Matu, atonu e iai ni eseesega mo le "European" Civic.

E ui lava i le malosi o le mata, e pei ona tatou vaʻaia i le faʻalauiloaina lata mai o le ituaiga, e pei o le Jazz poʻo le eletise E, o le Honda Civic fou o loʻo faʻatumauina nisi faʻatonuga faaletino mo nisi o galuega e pei o le tau - e tele faitioga mai. tagata fa'atau na faia e le fa'ailoga e ave, ma lelei, o se la'a i tua i le fa'avasegaina o latou totonu.

Honda Civic 2022 ISA

Na taumafai Honda e tuʻuina atu i totonu le sili atu ... "tulaga maualuga", pe i foliga vaaia poʻo le sili atu ona faʻaeteete filifiliga o meafaitino, aemaise lava i latou e sili ona taʻalo - ia maitauina i lenei American Civic e leai ni luga o le "piano black" ( lanu uliuli ) i luga o le faʻamafanafanaga ogatotonu, e puipuia ai mai le tumu i "tamatamailima" mataga ma gaʻo.

O le tausiga ile fa'aaliga o lo'o tu'uina atu e nisi o vaifofo va'aia, e pei o lea e maua mo le fa'avevela. O nei mea o lo'o "natia" i lalo o se fa'asologa o lo'o i ai se mamanu hexagonal (selu ofaga) lea e fa'alautele atu i luga o le lisi atoa, o se tasi o elemene va'aia e sili ona iloga totonu o le Honda Civic fou.

Honda Civic 2022 ISA

O afi tutusa

Mo le maketi i Amerika i Matu, o le Honda Civic fou e le aumaia ni mea fou fa'ainisinia, fa'atosina le 10th generation afi. O nei mea e aofia ai le fa-silinder i-line atmospheric, 2.0 l malosi ma le 160 hp e avea o se afi avanoa, ma le fa-silinder i-laina turbo, ma le 1.5 l, ma le 182 hp (6 hp sili atu nai lo le taimi muamua).

Na o le pau lava le faʻasalalauga o loʻo maua i le maketi i Amerika i Matu o se ... CVT (faʻaauau fesuiaiga o felauaiga), e ui lava o loʻo faʻasalalau e le faʻailoga le faʻaleleia atili o lona faʻagaioiga ma se faʻataʻitaʻiga sili atu o se faʻasalalauga "masani", ma le tele o fuainumera.

Honda Civic 2022 ISA

O afea e taunuu ai?

O le lomiga a Amerika i Matu o le 11th generation Honda Civic o le a tatalaina i le isi taumafanafana. Mo Europa, e leʻi faʻaalia se aso faʻamalolo, ae e mafai ona oʻo i le 2022 e vaʻai ai i le Civic fou i luga o le auala.

Faitau atili