Na matou suʻeina le Honda CR-V Hybrid. Tiese mo le a?

Anonim

Talu mai le mou atu o le Insight ma le CR-Z, o le ofo a le Honda i Europa na faʻatapulaʻaina i le tasi le faʻataʻitaʻiga: le NSX. O lenei, faatasi ai ma le tulai mai o CR-V Hybrid , O le faʻailoga Iapani o loʻo toe i ai se "hybrid mo le tele" i le konetineta tuai ao ofoina atu, mo le taimi muamua i Europa, se SUV hybrid.

O loʻo faʻamoemoe e nofoia le nofoaga o loʻo avanoa e le Diesel version, o le Honda CR-V Hybrid e faʻaaogaina le faiga faʻaonaponei faʻaonaponei i-MMD poʻo le Intelligent Multi-Mode Drive e ofo atu ai i totonu o le taʻavale e tasi le faʻaaogaina o se Diesel ma (toetoe lava) le faʻagaioiina lelei. o se eletise, o nei mea uma e faʻaaoga ai se afi penisini ma se faiga faʻapipiʻi.

I le tautala fa'alelei, e ui lava i le fa'atumauina o se va'aiga fa'aeteete, e le natia e le Honda CR-V Hybrid lona tupuaga Iapani, fa'aalia se mamanu e fa'ateleina ai elemene va'aia (sili atu ona faigofie nai lo le Civic).

Honda CR-V Hybrid

I totonu ole CR-V Hybrid

I totonu, e faigofie foi ona iloa o loʻo matou i totonu o se faʻataʻitaʻiga Honda. E pei o le Civic, e lelei le fausiaina o le fale ma o mea e faʻaaogaina e lelei, ma o le isi uiga faʻasoa ma le Civic e taua le taʻua: faʻaleleia ergonomics.

Fa'asoa i la matou nusipepa

O le faʻafitauli e leʻo i totonu o le "faʻatulagaina" o le dashboard, ae i totonu o faʻatonuga lautele (aemaise lava i latou i luga o le uili) e pulea ai galuega e pei o le vaʻavaʻa poʻo le leitio ma le faʻatonuga o le "pusa" (le CR-V. Hybrid e leai se atigipusa, e na o se mafutaga tumau).

Manatua foi mo le infotainment system lea, e faaopoopo atu i le fenumiai i le faaaogaina, e maua ai se ata tuai.

Honda CR-V Hybrid
Fausia lelei ma faʻalelei, e le o misi le avanoa i totonu ole CR-V Hybrid. E faanoanoa ona o le infotainment faiga e faaalia ai se ata fai aso.

Ae mo le avanoa, o le Honda CR-V Hybrid e aoga lona fua ma e le gata e mafai ona faʻamalieina le toafa o tagata matutua, ae e lava foi le avanoa mo a latou atopau (e i ai i taimi uma 497 l o atopaʻu gafatia). O le tele o avanoa e teu ai o loʻo maua i totonu o le CR-V e tatau foi ona faʻamaonia.

Honda CR-V Hybrid
O le Honda CR-V Hybrid e ofoina atu le avanoa e filifili ai le Sport, Econ ma le EV mode, lea e mafai ai ona faʻamalosia le punaoa naʻo naʻo maa mo le faʻaaogaina.

I le uili o le Honda CR-V Hybrid

O le taimi lava na nofo ai i tua o le uili o le CR-V Hybrid, na vave ona matou maua se tulaga lelei o le avetaavale. O le mea moni, o le faʻamafanafanaga e avea ma taulaiga autu pe a tatou i tua o le uili o le CR-V Hybrid faʻatasi ai ma le faʻamafanafanaga faʻafeiloaʻi ma nofoa e faʻamaonia e matua mafanafana.

I le tautala fa'asolosolo, o le Honda CR-V Hybrid e fa'atau i luga o le saogalemu ma le va'aia o le taulimaina, ae o le fa'ata'ita'iga e le fa'afiafiaina tele e pei o le Civic - e te le maua se fiafia tele i le fa'anatinatiina o le CR-V i luga o le fa'amalo. Ae ui i lea, o le teuteuga o le tino e le sili atu ma o le taʻavale e fesoʻotaʻi qb, ma, o le mea moni, e le mafai ona fesiligia se SUV e masani ai.

Honda CR-V Hybrid
Saogalemu ma va'aia, o le CR-V Hybrid e mana'o e ti'eti'e filemu i luga o le alatele nai lo le faafesaga'i ma auala fe'avea'i.

Ona o uiga malolosi o le CR-V Hybrid, o le mea e sili ona valaaulia ai i tatou e fai o malaga uumi faaleaiga. I nei mea, o le faʻaogaina o le hybrid i-MMD system e mafai ai ona maua ni meaʻai mataʻina - faʻamaoni, tatou te maua tau i le va o le 4.5 l / 100 km ma le 5 l / 100 km i luga o le auala - faʻaalia na o le pisa pe a faʻavavevave i le saoasaoa atoa.

I totonu o le taulaga, na o le pau lava le "fili" o le Honda CR-V Hybrid o ona fua. E le gata i lea, o le Honda faʻataʻitaʻiga faʻalagolago i le hybrid system e ofoina atu le filemu o le mafaufau ma le lamolemole e sili atu nai lo faʻataʻitaʻiga eletise. I le tautala e uiga i le eletise, na mafai ona matou faʻamaonia o le 2 km tutoʻatasi i le 100% eletise eletise, pe a lelei le puleaina, e oʻo atu i le 10 km.

Pe sa'o le ta'avale mo a'u?

Afai o loʻo e suʻeina se SUV taugofie ae e te le manaʻo i se Diesel, pe e te manatu o plug-in hybrids o se faʻalavelave le manaʻomia, o le Honda CR-V Hybrid e foliga mai o se mea sili ona lelei. Tele, faʻalelei, fausia lelei ma faʻapipiʻiina lelei, faʻatasi ai ma le CR-V Hybrid Honda na mafai ona tuʻufaʻatasia i le tasi taavale le tamaoaiga o le Diesel ma le lamolemole o se eletise, o nei mea uma ma le "faʻailoga faʻalelei", SUV.

Honda CR-V Hybrid
Faʻafetai i lona kilia maualuga o le eleele, o le CR-V Hybrid e mafai ai ona e faimalaga i luga o auala palapala e aunoa ma le popole ma e oʻo lava i le leoa pe a faʻaogaina le 100% eletise.

Ina ua uma ona savali i ni nai aso ma le Honda CR-V Hybrid e faigofie ona iloa pe aisea na lafoaia ai e Honda Diesel. O le CR-V Hybrid e tutusa pe sili atu le tamaoaiga nai lo le Diesel version ma o loʻo faʻaauau pea ona ofoina atu le faigofie o le faʻaogaina ma le lamolemole e mafai e Diesel ona moemiti i ai.

I le totonugalemu o nei mea uma, matou te faʻanoanoa i totonu o se taʻavale ma se mea faʻatekonolosi e pei ona faʻaleleia e pei o le i-MMD system, o le i ai o se infotainment system e tele mea e manaʻomia. O le leai o le gearbox, i le isi itu, o se mataupu o le masani lea e iʻu ina sili atu le lelei nai lo le leaga.

Faitau atili