ABT FIA Formula-E Racer: o le peti Siamani i le "Electric Formula 1"

Anonim

O le ABT Sportsline na faʻalauteleina ona vaʻaia ma faʻaalia le ABT FIA Formula-E Racer, naʻo le sui Siamani i le vaitau muamua o le Formula-E Championship. O le ABT FIA Formula-E Racer o le a faia lana faʻaaliga aloaia i le Geneva Motor Show.

O le ABT FIA Formula-E Racer o loʻo faʻaalia le taliaina malosi e le lauiloa Bavarian modifier ABT Sportsline mo Formula-E. E ui i le tele o faitioga ua matauina i taimi talu ai nei, o le vaitau muamua o le Formula-E o le a amata ia Setema. O le siamupini o le a talimalo ai au e sefulu, o le tasi o latou o le ABT Sportsline, i lalo o le igoa Audi Sport ABT Formula-E Team, ona o le auai o le Bavarian modifier ma Audi i le DTM. O le 'au o le a avea ma aveta'avale Lucas di Grassi ma Daniel Abt, sa avea muamua ma aveta'avale Formula 1 ma le aveta'avale GP2 Series.

ABT FIA Formula-E Racer

O faʻamatalaga faʻapitoa e leʻo iloa, peitaʻi, o le ABT FIA Formula-E Racer e faʻataunuʻuina le saoasaoa mai le 0 i le 100 km / h i le 3 sekone.

O le FIA Formula-E Championship o le a amata ia Setema, lea e sefulu 'au o le a auai na o taavale eletise. E tutusa ma le aofaʻi o 'au, o le vaitau o le a iai foʻi tauvaga e sefulu, o le muamua o le a faia i Beijing, Saina, i le aso 13 o Setema. O le FIA Formula-E Championship o le a faia i: Beijing, Malaysia, Hong Kong, Uruguay, Buenos Aires, Los Angeles, Miami, Monaco, Perelini ma Lonetona.

ABT FIA Formula-E Racer

O se siamupini, moni lava, i luga o le lalolagi, lea o le a avea ma ona tulaga sili ona lelei o le faʻaitiitia o le faʻaaogaina o suauu ma le faʻaaogaina o kasa faʻaleagaina. I le isi itu, ma o se tasi na avea ma nisi o faitioga autu, o le leai o se leo mai afi.

Mulimuli i le Geneva Motor Show ma le Ledger Automobile ma tumau pea i le fa'alauiloa uma ma tala fou. Tu'u mai ia i matou lau fa'amatalaga iinei ma luga oa matou upega tafa'ilagi!

ABT FIA Formula-E Racer

Faitau atili