O ata muamua o le Suzuki Swift Sport faʻaalia ... o se turbo.

Anonim

O le Suzuki Swift Sport o le fa'aaliga sili ona fa'amoemoeina o le tupulaga fou o le SUV Iapani. O augatupulaga mulimuli e lua atonu e le sili ona vave pe sili ona malosi, ae o ia foliga ma le tau taugofie e le o se faʻalavelave mo le Swift Sport e avea ma se tasi o fuafuaga sili ona manaia e suʻesuʻe mai se vaaiga malosi i totonu o le atulaulau o SUVs.

O le augatupulaga fou ua lata mai, ma ua uma ona faʻasalalau e Suzuki ata muamua o le tamaʻi vevela vevela.

Ae paga lea, e leai ni faʻamatalaga faʻaopoopo e uiga i faʻamatalaga mulimuli na sau ma ata. Ae vaai atu ia i latou, e mautinoa lava o le ai ai se turbo . O augatupulaga e lua na muamua atu na faʻaaogaina se 1.6 lita faʻanatura faʻanatura 136 horsepower fan o revs maualuga, ae faatasi ai ma lenei augatupulaga, o le a toe faʻafouina lenei afi.

Suzuki Swift Ta'aloga

Ona o ata na faʻaalia, e mafai ona vaʻaia i luga o le meafaifaʻaili, e aunoa ma se masalosalo, se faʻaaliga vaaia o le turbo pressure (Boost). O le Suzuki Swift Sport o le mea mulimuli lea o SUVs "vitamined" na fa'aoga i se afi fa'alenatura, ae e le mafai fo'i ona tete'e i le soona fa'atau.

O le afi e sili atu ona nofoia le pito i luma o le Swift Sport o le fa-cylinder 1.4-lita Boosterjet ua uma ona tatou iloa mai le Vitara. Faʻatasi i lenei mea, ma toe faʻaalia e ata, e mafai ona matou faʻamaonia o le a aumaia ai le ono-saosaoa gearbox manual.

Afai o le afi lea, o loʻo faʻapea o le Suzuki Swift Sport o le a sau ma sili atu nai lo le 140 horsepower o loʻo i ai i le Vitara. Ma a mafaufau i le mamafa o loʻo i ai i le tupulaga fou Swift - e tusa ma le 100 kilokalama mama -, e faʻatatauina e mamafa lona mamafa i lalo o le tone, e faʻamanuiaina ai le gafatia o le taʻavale taʻavale laiti.

Suzuki Swift Ta'aloga

O ata o loʻo faʻaalia ai mea fou i luma ma tua, uili faʻapitoa, nofoa taʻaloga fou, uili ma le pito i lalo, paʻu paʻu, ma le lanu mumu, pe i totonu poʻo le nofoa nofoa. E ui lava e le o vaaia i ata, o isi, na maua mai le tusi taʻavale aloaʻia, faʻaalia ai o le Swift Sport o le a faʻatumauina ai paipa e lua i tua, e pei lava o ona muamua.

E tatau ona tatou faʻatali seʻia oʻo ia Setema 12 e iloa ai faʻamatalaga uma o le Suzuki Swift Sport, pe a tuʻuina atu i le Frankfurt Motor Show.

Suzuki Swift Ta'aloga

Faitau atili