Suzuki Jimny vs Toyota Land Cruiser: O le fea e sili ona lelei fanua uma?

Anonim

E itiiti lava se masalosalo o le Suzuki Jimmy o se tasi lea o faʻataʻitaʻiga o le faʻailoga Iapani (atonu e oʻo lava i le faʻataʻitaʻiga) na sili ona tosina i ai le gauai i tausaga talu ai nei. A uma mea uma, i se vaitau o SUV faʻamamaina e itiiti pe leai foʻi auala, ua alu Suzuki i le isi itu.

O le mea lea, o le Jimny fou e faʻaaogaina se faʻavaa ma manoa (pei o jeep mama ma malosi), e le tele ni fesoasoani faʻaeletoroni, e ofoina atu se tusi lesona e lima-saosaoa (poʻo le otometi ... fa-saosaoa) ma se pusa faʻafeiloaʻi ma atigipusa ma nai lo le faʻaaogaina. i se tama'i afi turbo penisini (pei o le 1.0 Boosterjet fa'aaogaina i le Vitara) e fa'aogaina i le 1.5 l atmospheric 102 hp, matua tuai.

I le feagai ai ma nei fofo sili atu "rustic", e le fefe Suzuki e taʻutino atu o lana Jimny fou o se fanua mama ma faigata.

Ae ui i lea, o loʻo i ai se mamao i le va o le fai atu ma le avea, o lea na faʻafeiloaʻi ai o ia e Autocar ma se tasi o talatuu o taʻavale i fafo, o le Toyota Land Cruiser (iinei i le tolu-faitotoa Utility version, sili atu le taulai atu i galuega ma le itiiti ifo i taimi paganoa o loʻo i ai. e le fa'atauina iinei) i le faatoilaloina o se fa'alavelave... papa.

Suzuki Jimmy

O le taunuuga o le misa

O le mea e mafai ona vaʻaia i le vitio e ui lava e laʻititi, o le Suzuki Jimny e le fefe ile auala. E moni o loʻo i ai ni vaivaiga pe a faʻatusatusa i le Toyota e pei o le maualalo o le ford capacity, le leai o ni loka eseese poʻo se afi e manaʻomia le tele o le taamilosaga e oʻo atu ai i le maualuga (130 Nm e naʻo le 4000 rpm).

Fa'asoa i la matou nusipepa iinei

Ae ui i lea, i se tulaga lautele, o le maualuga lelei i le eleele (210 mm) ma itu lelei (37º, 28º ma le 49º o osofaʻiga, ventral ma fafo, taʻitasi) e mafai ai ona e pasia le mea e pasi ai mea tetele, e naʻo lou manaʻomia o le tele o le onosai ma tausiga.

Faitau atili