Toyota GT86 e Gazoo Racing? Ioe, i luga o le ala...

Anonim

Gazoo Racing, vaega tuuga tuuga a Toyota, e foliga mai e le mapu. E le gata ina taulaʻi taumafaiga a Iapani i le tauvaga taʻavale, pe i le WRC poʻo le WEC, ae, faʻateleina, o le tui adrenaline saʻo mo faʻataʻitaʻiga Toyota.

O le Yaris GRMN o se faʻaaliga, ma o loʻo latou saunia se taʻavale supercar e faʻavae i luga o le TS050 i le tauvaga, lea na manumalo i le 24 itula mulimuli o Le Mans ... ma na faʻaalu se taimi e fausia ai se Toyota Century GRMN tulaga ese mo le fiafia o le Peresetene. Akio Toyoda.

Ae e le gata ai iina. O le a tatou vaʻai i le Gazoo Racing "faʻalavelave" i le Toyota i luga o le tele o tulaga. I le pito i luga, o le GRMN sili ona faʻapitoa ma mataʻutia, i le ogatotonu o taʻaloga taʻaloga GR, ma le pito i lalo ole GR Sport, lea e tatau ona tutusa ma se laina o meafaigaluega ma foliga taʻaloga, e pei ona tupu i le tele o ituaiga.

Fa'asoa i la matou Youtube channel.

I totonu o Europa, o le faʻaalia i Gazoo Racing ua naʻo le faia, e oʻo mai i le taimi nei, faʻatasi ai ma le Yaris GRMN faʻatapulaʻa, o se faʻaaliga e tatau ona vave suia i le oʻo mai o uluai GR versions i luga o le maketi a Europa. Ma o le mea muamua i le laina e mauaina le GR faʻatatau talafeagai o le Toyota GT86 , lea e tatau ona mulimulitaʻia e se Yaris GR sili atu ona "matagofie".

E ala mai i le Toyota Spain's Twitter account na mafai ai ona matou mauaina se vitio teaser o le talosaga fou, ma se faʻamatalaga manino, i le faʻamatalaga, o le GT86 e Gazoo Racing.

O le a le mea e fa'amoemoeina mai le Toyota GT86 GR?

O le fesili miliona-euro. O le malosi iloga o le GT86 e mana'omia ai le tele o afi, o lona uiga, sili atu le malosi o solofanua mo le fa'atinoga sili atu.

Toyota GR HV Ta'aloga Manatu
Toyota GR HV Sports Concept - i le tausaga talu ai i le Tokyo Motor Show, na matou iloa ai lenei manatu faʻavae i le Gazoo Racing's GT86. I le faʻaopoopoga i le sitaili eseese, sa faʻapipiʻi foi ma sau faʻapipiʻiina i se faʻasalalauga otometi, lea na faʻataʻitaʻiina ai e le faiga tusi lesona le faʻatinoina o le faʻasalalauga tusi. Manaia…

O le mea lea e maua aloaia ai e le GT86 nisi "vitamini"? I le avea ai o se GR, matou te iloa o le atinaʻe o le a le sili atu le ogaoga e pei ona faia mo le Yaris GRMN laitiiti, ae o le taumatemate, e oʻo lava i le i ai o le "naunau mo le saoasaoa" ma solofanua taʻavale tatou te vaʻaia i le vitio, faʻamoemoe e tulaʻi mai. i luga o le a le mea e faʻamoemoeina mai le GT86 GR.

Tetsuya Tada, e nafa ma le atinaʻeina uma o le GT86 ma le Supra fou, ua uma ona taʻua e le mafai e le coupé ona aveina ni turbos i lenei augatupulaga, o lea e le tele ni avanoa - pe aveese mai le tele o solofanua mai le poloka o loʻo i ai nei (e pei ona matou vaʻaia. i le Mazda MX-5) poʻo le afi faʻatupulaia i le gafatia.

O le ata e mafai ai ona e vaʻavaʻai i ni nai vaaiga laiti o le masini i le lumanaʻi, ma le faʻamoemoe mo se vaaiga ese, faʻatasi ai ma le faʻaopoopoga o elemene aerodynamic ma uili fou, ma o le a mautinoa lava le mauaina e le chassis le gauai a alii o Gazoo Racing - na o finauga faʻainisinia o loʻo misi.

Faitau atili