Subaru VIZIV Performance STI Concept Fa'aalia. Subaru WRX STI fou ile ala?

Anonim

O se igoa umi - VIZIV Performance STI Concept - mo le mea e ono avea ma Subaru WRX STI i le lumanaʻi. Ioe, o se manatu lava, ma mai le vaaiga, o loʻo mamao lava mai le pasia o le suʻesuʻeina o le tala faʻatatau o tupe, faʻatulafonoina ma faʻalapotopotoga faʻapitoa e uia e taʻavale uma aʻo leʻi oʻo mai ia i matou.

Ae mo le taimi nei, o lenei manatu o le mea pito sili lea ona tatou maua i se sui i le WRX.

Subaru VIZIV Fa'atinoga STI

E le o le taimi muamua lea ua tatou i ai i le taimi nei ma Subaru - i le taimi ua tuanaʻi na tosina mai ai i matou i faʻataʻitaʻiga e mafai ona fatuina le manaʻoga mama, ona "faʻaumatia" lea o la matou miti i taavale, e ui lava matou te le masalosalo i latou gafatia, e foliga mai ua fuafuaina e le komiti. Vaʻai i le faʻataʻitaʻiga o le Subaru WRX o loʻo faʻaauau pea ona faʻatusatusa ma faʻatusatusa i le manatu na tuʻuina atu i le 2013.

Subaru WRX manatu

Le manatu 2013

O le VIZIV Performance STI Concept o loʻo faʻaalia nei e leai se mea e sili atu nai lo le VIZIV Performance Concept na iloa i ni nai masina na muamua atu i le Tokyo Motor Show, ae faʻatasi ai ma togafitiga talafeagai STI - sili atu le taʻutaʻu pito pito, apaau tua limafoai, uili lapopoa ma bumpers sili atu ona faʻamalosi malosi. - toetoe lava pei ua sauni e toe foʻi i le tulaga o le WRC.

o se faamavaega puupuu

Ua uma ona faasilasila mai e le Iapani e faapea, i le amataga o le taumafanafana, o le Subaru WRX STI o loʻo i ai nei mo le maketi a Europa o le a taofia le gaosia, ona, sili atu i mea uma, i le faʻamalosia o tulaga faʻamalama ma faʻapea foʻi ma le tusi faamaonia fou o le a maua. e faia - mai ia Setema 1, o taavale uma o loʻo faʻatau atu e tatau ona faʻamaonia e tusa ai ma le WLTP ma le RDE faʻataʻitaʻiga fou.

Subaru VIZIV Performance STI Concept Fa'aalia. Subaru WRX STI fou ile ala? 13242_3

O le pito sili ona taua o le talanoaga e uiga i le sui o le WRX, sili atu i mea uma, i luga o le auala e tuʻu ai se taʻavale maualuga i luga o le maketi ma faʻatautaia le tausisia o faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga o loʻo taoto i luma (Euro 6.2d e faʻamalosia i le 2020) .

Po o le a lava le luʻitau, o tala e taʻu mai i le 2019 se WRX fou ma, mulimuli ane, e ono aliali mai se WRX STI. Ma, e pei ona iai i aso nei, o le afi fusu ma le SAWD (Symmetrical All Wheel Drive) e tatau ona tausia lelei. E mafua ona o le WRX fou, pei o le XV ma le Impreza fou, o le a maua mai i le Subaru Global Platform fou, lea e tumau faamaoni i foliga e faʻapitoa ai le Subaru i luga o le maketi.

Subaru WRX STI Hybrid?

Ae o loʻo tumau pea le faʻafitauli: faʻafefea ona tuʻufaʻatasia le maualuga o le faʻatinoga ma faʻafetaui le lumanaʻi ma le manaʻomia o tulaga faʻamalama? O le manatu e sili ona foliga mai o le Subaru WRX STI i le lumanaʻi o le a avea ma hybrid - o le tulaga fou ua uma ona saunia i lenei itu - o se mea e foliga mai na faʻamaonia e Chris Hawken, le maketi maketi a Subaru i Peretania, i faʻamatalaga. i le AutoExpress.

na fuafuaina e tuʻufaʻatasia afi ma eletise [...] o le ala lea o le a mulimuli ai le STI.

O le mea lea e totoe o le fa'atali, ma, fa'amoemoe, o le taimi lena ua toe fo'i mai Subaru i lo tatou atunu'u.

Subaru VIZIV Performance STI

Faitau atili