Amata malulu. I Pasila e mafai ona fa'atau se Toyota Hilux ma soya ma sana

Anonim

Fausia o se poloketi pailate i le 2019, le Toyota Fa'atau (Fesuiaiga i le gagana Peretania) o le Toyota do Brasil auala fou faʻatau saʻo ma o le muamua lea o lona ituaiga i totonu o le atunuʻu i totonu o faʻatau taavale. Ae e le o se mea e le masani ai: o le Case tractor manufacturer, mo se faʻataʻitaʻiga, e iai se polokalame tutusa.

Faatasi ai ma le 16% o ana faʻatauga i Pasila e sau mai faʻatoʻaga, ua vaʻaia e Toyota i lenei faʻataʻitaʻiga pisinisi se avanoa mo le tuputupu aʻe.

O le Toyota Barter o lo'o i ai i setete e ono i le atunu'u, ae ua fa'amoemoe e fa'aopoopo i le iva i se taimi lata mai.

Toyota Corolla Cross

Toyota Corolla Cross

O le mea lea, e mafai e le au faifaatoaga ona faʻatau e le gata o se pikiapu fou Hilux, e pei o le Corolla Cross ma SW4 SUVs, tuʻuina atu saito e fesuiai, ma le aofaʻi e faʻatatau i le tau maketi o ato (iunite o fua).

Ae ui i lea, oi latou e fiafia e auai i le Toyota Barter "o le a tuʻuina atu i faʻamaoniga o faʻamaoniga o le siosiomaga mo le gaosiga o nuʻu i tua e faʻamautinoa ai le faʻatauina o fatu mai faʻatoʻaga gafataulimaina", o le tala lea a le faʻailoga. Mo lenei galuega, na fa'atuina ai e Toyota se faiga fa'apa'aga ma NovaAgri lea o le a nafa ma le aoina ma fa'amaonia fa'amaumauga a tagata fa'atau.

E uiga i le "Amata malulu". Mai le Aso Gafua i le Aso Faraile i Razão Automóvel, o loʻo i ai se "Amata malulu" ile 8:30 i le taeao. A'o e mitiina lau kofe pe maua le lototele e amata ai le aso, fa'aauau pea le tafaoga faamasani ma mea moni malie, tala faasolopito ma vitio talafeagai mai le lalolagi o taavale. I lalo ifo o le 200 upu uma.

Faitau atili