Mazda MX-5 2016: o le siva muamua

Anonim

E le'i leva talu ona matou faatofa iinei i le tupulaga lona 3 Mazda MX-5. Na matou tuʻuina atu i ai se nofoaga faʻapitoa, o se toe foʻi mai o le mamalu i se faʻataʻitaʻiga na tuʻua i matou i le sitaili. O le "NC" na i ai i lona amataga le filosofia na faʻaaogaina e Mazda i le auala sili ona faʻatau atu i le lalolagi: faigofie, mama ma le gaʻo, felauaiga i augatupulaga uma. E sili atu nai lo le faʻalogoina i auala maketi, o lenei uiga o le tuʻuina atu ma le popole mo le avetaavale ua leva aʻo leʻi oʻo i le taimi na amata ai ona faʻaoga upu e faʻamaonia ai le tagata faʻatau. Tatou toe foi i tua, e le mamao tele, ou te folafola atu!

O le tausaga e 1185 (na ou fai atu o se malaga puupuu…) ma sa popole le Emeperoa Minamoto no Yoritomo i le faatinoga o lana samurai, aemaise lava ina ua latou faapauu a latou pelu ma tietie i solofanua e tau ma le aufana ma le aū. Na faia e le emeperoa se ituaiga o fausaga mo tagata fanafana solofanua, lea na ia faaigoa ia Yabusame. O lenei aʻoaʻoga o le tulaga lelei na faʻamoemoe e tuʻu le tagata tiʻetiʻe ma le solofanua i le faʻalogo, o se paleni atoatoa e mafai ai e le tagata fana e tietie i se saoasaoa tele i le taimi o le taua, e pulea le solofanua na o ona tulivae.

Mazda MX-5 2016-10

O lenei sootaga i le va o le tietie ma le solofanua e iai lona igoa: Jinba ittai. O le filosofia lea na faʻaaogaina e Mazda i le 25 tausaga talu ai ina ua filifili e tuʻu le avetaavale i tua o le uili o lona auala, le Mazda MX-5. Talu mai lena taimi, o le Jinba ittai ua avea ma faʻataʻitaʻiga mo MX-5 uma, o le mea lea e lagona ai e soʻo se tasi e aveina le fesoʻotaʻiga, taʻavale ma le avetaavale e tasi.

I fafo, o le Mazda MX-5 fou o loʻo tauaveina le KODO design identity, agaga i le gaioiga. O le fa'aaliga fa'afefete, maualalo pito i luma ma laina vai e tu'u fa'atasi i totonu o se ta'avale e mana'o e la'ititi. O i latou e iloa mai isi augatupulaga latou te iloa o loʻo i ai mea uma, o loʻo tumau pea le sitaili le mafaaseseina a Miata, o le ata e faʻavavau o se auala lauiloa, e leai se auala e tumau ai le le fiafia.

Mazda mx-5 2016-98

Pe a tuʻuina atu le ki, matou te lagona le i ai o le 2.0 Skyactiv-G engine, muamua i luga o le MX-5, o lona 160 hp ua sauni e tautua miti o se vae taumatau schizophrenic i taimi uma nei "sili atu faʻapitoa" fesoʻotaʻiga. O le filifilia mo le 131 hp 1.5 Skyactiv-G engine i le aso muamua e le o se fesili, o lea na ou alu saʻo ai i le tulaga. Faatasi ai ma le autoblocking i le faʻafefiloi tatou te talanoa lelei i taimi uma, a ea?

Aʻo leʻi alu ese, vaʻavaʻai i totonu, lea ua maeʻa faʻafouina ma o loʻo i ai le laina ma faʻataʻitaʻiga fou Mazda. O iinei, o le Jinba ittai agaga o loʻo suʻesuʻeina auʻiliʻili, faʻatasi ai ma le uili, pedals ma meafaifaʻaili i le simmetry ma fetaui ma le avetaavale.

Mazda mx-5 2016-79

O le tulaga maualalo o le aveta'avale ma le uili e tolu-sauke ose fa'atomuaga i le fa'atofuina o le ta'avale. O nofoa Recaro i Nappa ma Alcantara paʻu, o loʻo maua i lenei faʻaopoopoga faʻaopoopo, faʻatasi ai ma le BOSE UltraNearfield failauga faʻapipiʻi i totonu o ulu ulu, faʻamaeʻa le ata. I le tepa muamua e le tele se avanoa e teu ai lau atotupe ma lau telefonipoto, ae a maeʻa ni nai sekone o suʻesuʻega o loʻo i ai ni faʻailoga ma ni pupuni. I tua, matou te tuʻuina ni atopaʻu laiti se lua i totonu o se ogalaau e faigofie ona faʻaogaina mea e tatau ona e ave i se aso malolo mo le lua.

O le faʻauluuluga o le cockpit concept na faʻaaogaina foi i le Mazda MX-5, ma le avetaʻavale e le tatau ona ave ese ona mata mai le auala e galue ai ma mea faigaluega avanoa. Faatasi ai ma le tele o gadgets nai lo se isi lava taimi, o le Mazda MX-5 ua i ai nei le 7-inisi mata tutoatasi e fai ma filifiliga, o loʻo i ai faʻamatalaga uma ma infotainment. E mafai ai fo'i ona matou su'esu'e i luga ole laiga, fa'alogologo i leitio fa'ainitaneti ma maua auaunaga fa'asalalau lautele. E iai fo'i le tele o polokalame e maua.

Mazda mx-5 2016-97

E ui ina manino le fa'alogoina o le afi, ae o le Mazda MX-5 o lo'o iai fo'i se fa'atonuga 9-speaker BOSE system, fa'apitoa mo se ta'avale. A uma folasaga, ua oo i le taimi e toe fuli ai le pito i luga ma faaauau le faigamalaga. E lava le lima e tasi e fa'agaoioi ai le pito i luga o le tusi lesona, lea e toe toso atoa ma fa'apalapala i luga o le vaega o ato.

I totonu o le taulaga, o le Mazda MX-5 e fa'amalieina, fa'atasi ai ma sina leo fa'afefeteina e le pulega maualalo o lo'o tatou mulimuli ai. O mata e taulaʻi i luga o le mumu agaga pe a pasi, o le Mazda MX-5 ma ona laina faʻaonaponei o se mea fou moni. Ae ua lava le talanoaga, ua oo i le taimi e tuua ai le vevesi o le aai ae alu i le toafilemu o le nuu i tua o Barcelona.

O aʻu, e le manatu ia te aʻu lava o se avetaʻavale sili, o nisi taimi e galo ai le auala ou te pulea ai le taʻavale filemu. O uili 17 inisi e soli i pa'u 205/45, e le itiiti le pa'u, e le tele le pa'u, ina ia le pala. O le ulu atu i se pi'oga, tu'u le to'a ma le fa'amata'u i se pito i tua le to'a ma fa'aoso o le mea'ai o le aso. O le 1015 kg, 160 hp ma le 200 Nm i le 4600 rpm, o le Mazda MX-5 o loʻo iinei uma, o loʻo ola le Miata ma e fautuaina!

Mazda mx-5 2016-78

O le poto masani i tua o le uili o le 1.5 Skyactiv-G afi na sili atu nai lo le mea na ou faʻamoemoeina, faatasi ai ma lenei tamai afi e faʻaalia ai le maofa ma le leo. O iinei o le mamafa e amata i le 975 kg, o se ata sili ona lelei o le Mazda MX-5 fou i lana mataupu aoaoina. O se talosaga e mautinoa lava le amanaia, e mafua ona o le tau: mai le 24,450.80 euros, faasaga i le 38,050.80 euros na talosagaina mo le 2.0 Skyactiv-G i le Excellence Navi version, avanoa mo le maketi Potukale. Afai tatou te mananaʻo e faʻamaoni, o le 1.5 Skyactiv-G Excellence Navi tau 30,550.80 euros, o le tau faʻamatalaga mo le faʻatusatusaga.

E le afaina le faʻatinoga, pe o le 0-100 km / h e oʻo mai i le 7.3 sekone i le 2.0 Skyactiv-G poʻo le 8.3 sekone i luga o le 1.5 Skyactiv-G, o le mea e taua o le tatou taunuu i taimi uma i le taunuuga ma ataata. O le alu i le galuega pe mo se faaiuga o le vaiaso i fafo atu o le taulaga e leʻi faʻafiafiaina. O le saoasaoa maualuga mo le lomiga ma le 2.0 Skyactiv-G engine o le 214 km / h, ae o le 1.5 Skyactiv-G e mafai ai ona matou oʻo i le 204 km / h. O le Skyactiv-MT 6-speed gearbox, faʻapipiʻi lelei ma faʻapipiʻi i luga o afi uma e lua, o le aisa i luga o le keke.

Mazda mx-5 2016-80

Skyactiv-G afi e taunuu i le Mazda MX-5 e tusa ai ma tulaga Euro 6, faatasi ai ma le 2.0 o loʻo aumaia ai le i-stop & i-ELOOP system tatou te iloa mai isi Mazdas. Ma talu ai e taua, e tatau ona maitauina o le faʻaogaina tuʻufaʻatasia na faʻasalalau mo le 1.5 Skyactiv-G engine o le 6l / 100 km, faʻatasi ai ma le 2.0 afi e tusa ma le 6.6 / 100 km. I la matou suʻega, i le teritori o le atunuʻu, o le a mafai ona matou faʻamaonia nei tulaga taua.

Ou te tuua le Mazda MX-5 i le mea na ou maua ai. E silia ma le 24 itula le umi o le siva ae o se fiafiaga le taʻitaʻia ma le taʻitaʻia o ala na matou maua i le ala. O le filifilia mo Yabusame o se faʻaaloalo tele ma e aunoa ma se masalosalo i le faaiuga na o le 150 km e mafai ona ou fai atu o le Mazda MX-5 (ND) e faʻatagaina o ia lava e taʻitaʻia "ma ona tulivae". Toe feiloa'i, Miata.

Va'ai le lisi o tau mo le maketi Potukale iinei.

Faitau atili