O uili Aerowheel fou a le ABT e taugata e pei o se taavale fou

Anonim

O se faiaoga e tele le poto masani i taʻaloga taʻavale, e taʻua i le Formula E, ABT Sportsline mamanu ma gaosia se faasologa o vaega pito i luga, lea na ia faʻaaogaina i faʻataʻitaʻiga a Audi ma isi ituaiga i le lalolagi Volkswagen, i suiga na ia faia.

Faʻavae i luga ole ABT's Sport GR uili, ole aerowheel latou faʻaopoopoina se mama "aerodynamic" i le alava carbon, e pei o uili faʻaaogaina i le Formula E, ina ua faʻaalia mo le taimi muamua i le Geneva Motor Show mulimuli, i se Audi RS6 saunia faapitoa mo le lauiloa faasee ma youtuber Jon Olsson. O le a gaosia i se numera fa'atapula'a o iunite, fa'atasi ai ma se fa'ai'uga fa'apitoa o le "tu'uga auro matte", ma maua se tau e le fa'atauaina, e ta'u atu ai le itiiti ifo: 11 690 euros , i se isi faaupuga, toetoe lava 3000 euros i rim.

Po'o, i se isi auala, e mafai ona e fa'atau se ta'avale fou atoa, 0 km, mo le tau o nei uili (!).

ABT carbon uili 2018

E uiga i le "Amata malulu". Mai le Aso Gafua i le Aso Faraile i Razão Automóvel, o loʻo i ai le "Amata malulu" ile 9:00 i le taeao. A'o e inu lau kofe pe fa'aputuina le lototele e amata ai le aso, fa'aauau le fa'amata'aga i mea moni mata'ina, tala fa'asolopito ma vitiō talafeagai mai le lalolagi ta'avale. I lalo ifo o le 200 upu uma.

Faitau atili