John Cooper Works GP Concept, le Mini pito sili ona mata'utia?

Anonim

Faʻaosofia e manumalo na ausia i le Monte Carlo Rally i le 60s, o le Mini "ua leiloa lona mafaufau" i le fatuina o lenei mea ofoofogia John Cooper Works GP Concept. Na'o le fa'avasegaina o se su'esu'ega fa'ata'ita'iga, e leai se fa'amatalaga na tu'uina atu - o le mea e leaga ai - ae o fafo ma totonu ua uma ona maua mai ia i tatou le tele o mea e fa'afefe.

Mini John Cooper Works GP Concept

E le mafai ona sili atu i le Mini Electric Concept, lea o le a iai foi i le Frankfurt Motor Show. I le tulaga masani, o le taulaiga tutusa i le faʻaleleia o le aerodynamic e mafai ona vaʻaia i talosaga uma e lua, e ui lava i le eseesega o sini. O le tasi e manaʻo e alu i luga o le ea ma sina tetee pe a mafai, o le isi, o lenei John Cooper Works GP Concept, e manaʻo e pipii i le asphalt. Ma e pei ona e vaʻaia, i se auala mataʻina moni.

Mini John Cooper Works GP Concept

E manaia tele le ta'avale, fa'aaloaloga o le tele o mea fa'aopoopo alava kaponi: fa'ameamea pito i luma, fa'ailoga fa'ailoga uili fa'amumu, sakete pito ma le apa'au pito i tua XL.

O totonu e leʻi faʻaleagaina foi, e pei o se taavale faʻatauva, i se isi faaupuga, faʻateʻaina faʻailoga uma o tagata. O lo'o iai se pa'u ta'avale, nofoa fa'atauva'a fa'atasi ai ma le fa'amau lima mata, foe i tua o le foeuli ma se laulau fa'afuainumera numera o lo'o iai.

Mini John Cooper Works GP Concept

O le filifiliga o lanu o loʻo faʻaalia ai foi le faʻamoemoega o le Mini John Cooper Works GP Concept, o se faʻafefiloi o le uliuli ma le lanu efuefu e faʻatusatusa i elemene mumu. Afai e te fia iloa le numera 0059 o loʻo vaʻaia i luma o fenders ma nofoa, o se faʻamatalaga manino i le uluai tausaga faʻalauiloa a Mini: 1959.

O le fa'ailoga o lo'o va'aia fo'i i le faitoto'a pito i tua, o lo'o nofoia se vaega tele, ma le pito i luma o lo'o i le pito i lalo ole ea. Ma le mea mulimuli, pei o le Eletise Concept, o le ata faʻatusa o le Union Jack - le fuʻa a Peretania - i luga o moli siʻusiʻu.

Fa'atalitali i le isi Mini GP?

O le Mini John Cooper Works GP Concept e foliga mai o loʻo faʻamoemoeina le isi Mini GP - o le faʻatusa sili ona mataʻutia o le auala Mini. E masani ona gaosia i se auala faʻatapulaʻa i le 2000 iunite, ua uma ona lua augatupulaga o le Mini GP, faʻalauiloaina i le 2006 ma le 2012, e fetaui ma le lua augatupulaga muamua R50 ma R56.

O le a mafai e le Mini GP i le lumanaʻi ona sili atu le ogaoga e pei o lenei manatu? E tatau ona tatou faatali ma vaai.

Mini John Cooper Works GP Concept

Faitau atili