2018 sa faapena. Eletise, taʻaloga ma e oʻo lava i SUV. O ta'avale na tu i fafo

Anonim

O le tausaga 2018 na fua tele i tulaga o mea fou o taavale - ma ioe, o le tele o SUVs ma crossovers. O le tele o tala fou sa va'aia, o augatupulaga fou o fa'ata'ita'iga masani; o isi o ni fa'aopoopoga e le'i tupu muamua i latou na faia, ma sa i ai fo'i avanoa mo mea e ofo ai.

Faatasi ai ma le fiaselau o faʻataʻitaʻiga fou na faʻalauiloaina, sa i ai ni nai mea na tulaga ese.

Ua matou aoteleina nisi o mea taua mai le 2018, e aunoa ma le afaina ai o isi. E le fa'apea o latou fa'amoemoe o ta'avale sili ona lelei na fa'alauiloa i lenei tausaga, ae e mautinoa lava o latou na sili ona pu'eina tatou.

Ole lumana'i atonu ole eletise...

Afai na i ai se taui mo le taʻavale sili ona lauiloa i le 2018 - ma le 2017 ma le 2016 ... - o lena taui e tatau ona tuʻuina atu i le Tesla Model 3 . Ok, o iunite muamua na amata ona tuʻuina atu i le 2017, ae mo mafuaaga uma ma sili atu, e aunoa ma se masalosalo, o se tasi o taavale o le 2018.

Pe mo ona uluai mataupu lelei, mo le gaosiga o laina, pe mo le lipoti lea na latou talepeina ai se iunite e iloilo ai i lalo i le sikulima mulimuli, e foliga mai na tupu mea uma i le Faʻataʻitaʻiga 3. E foliga mai ua toe foʻi mai mea i le ala. …

Fa'asoa i la matou Youtube channel

Ua uma ona mafai ona matou faʻatinoina ma e leʻi umi ae o le Performance version, ma e tatau ona matou taʻutino atu na faateia ... i se auala lelei.

Ae o le lalolagi o trams e le naʻo Tesla, e ui lava e foliga mai o nisi taimi.

E tatau foi ona tatou faamamafaina le Jaguar I-PACE . E le gata na faʻamoemoeina le masani Siamani trio, ae aumaia ma se seti fou o (sili ona lelei) vaega, lelei tele le faatinoga ma tulaga tau tutoatasi, ma faʻataʻitaʻiga dynamics - o se mea e le faigofie ona ausia pe a feagai ma le mamafa tele o taavale eletise. O se peti malosi ma le ofo mai Jaguar.

…ae o lenei fua e iai lava se lumana'i

O le fa'aitiitia o le mamafa o tatou ta'avale o le auala sili lea e fa'aleleia atili ai. E itiiti le mamafa o le ai ai - ma afai o isi mea uma e lelei le faʻatinoina - aʻafiaga lelei i le faʻamalosia ma le faʻatinoga, faʻapea foʻi ma mataupu e faʻatatau i le alamanuia i aso nei, e pei o le taumafaina ma faʻamalo.

O le faʻataʻitaʻiga sili ona lata mai e mulimuli ai i lenei filosofia o le Alpine A110 , lea, i le faaopoopo atu i le mama, ua mafai foi ona tumau faʻatasi i le feagai ai ma le tele o le natura o taavale i aso nei.

E sili atu le mama nai lo le tamaʻi vevela vevela, lea e tuʻufaʻatasia ma se afi laʻititi ma "tauleleia" 252 hp faʻatagaina mo foliga e mafai ona faʻasiasia ai masini maualuga maualuga, i taimi uma ma le faʻaaogaina talafeagai. Ma o faatasi uma ma se malosi tuaoi i luga o le mamalu.

E le fou le fua, ae ona o luʻitau o loʻo feagai ma pisinisi o taavale, e tatau ona toe iloilo.

E tatau foi ona faʻamalo le toe faʻaleleia o le Alpine brand - o se mea na talanoaina talu mai le 1990s (!) - faʻatasi ai ma se taʻavale e faʻafouina le faʻatusatusaga i isi vaega o loʻo iai nei taavale afi.

Le Super SUV

Matou te tuʻuina atu ia te oe pe o le filifiliga o nei faʻataʻitaʻiga e lua na sili ona lelei pe sili ona leaga - o loʻo matou talanoaina foi lenei mea i Razão Automóvel - ae o le mafuaaga lena e lua o mea taua o le tausaga.

O loʻo tumau pea le maualuga o le crossover ma SUV craze i le 2018, ma ua salalau atu i le au faufale sili ona le mautonu. O nei SUVs e lua, pe o le a avea ma Super SUVs, o loʻo faʻatusalia ai ni faʻalavelave fou se lua i le faʻamatalaga o lenei faʻamatalaga, ae mo mafuaaga eseese.

Lamborghini Urus

I le itu faatinoga mama ua tatou maua le Lamborghini Urus . E ui lava i le tele o vaega o fefaʻasoaaʻi ma isi sui o le Volkswagen vaega e faʻaaloalogia numera. E mana'o Urus e avea ma SUV e pei o Huracán ma Aventador i ta'avale. E lē na'o le aofa'iga o lo'o fa'aalia mai ai le fa'atupu fa'alavelave; o ona fua ma laina e tutusa ma le… “matatala mata”.

Rolls-Royce Cullinan

I le itu taugata, o loʻo ia i tatou le sauai Rolls-Royce Cullinan , o se SUV o lo'o folafola mai e ave i tatou i le i'uga o le lalolagi ma toe fo'i i le tele o mea taugata ma fa'amafanafanaga e mafai ai. E mafai ona tatou fesiligia pe aisea le Rolls-Royce (po o Lamborghini) SUV, ae afai e tatau ona i ai se "Rolls-Royce SUV", e leai se mea e sili atu nai lo le uluai.

Le toe fo'i mai o struts ma stringers

O se ituaiga o faufale i le lamatiaga o le faʻaumatia, aʻo matou fefaʻatauaʻi le gafatia mo foliga vaaia, ae o le 2018 na vaʻaia lona toe foʻi mai i se auala ofoofogia. O lona malosi fa'anatura o lo'o tumau pea le fofo sili mo le alu i luga o le auala, o lea e le o se mea e ofo ai o fa'ata'ita'iga o lo'o ta'ua o lo'o ta'ua uma o ta'avale moni "sivili" i fafo (le manatu SUV e fa'atatau i lona uiga).

Suzuki Jimmy
Stringers ma transoms ... o le toe foi mai i le 2018.

O LE Mercedes-Benz G-Class , e ui lava ina toe iloiloina atoatoa, ae sa tumau pea ia tutusa ma ia lava. E sili atu le gafatia i luga o le auala, ae ua sili atu le vateatea, faʻamamaina, tekinolosi, matagofie ma ... faʻavalevalea, pe a tatou vaʻai i le AMG G63 ...

Sa lelei foi le FCA i le tupulaga fou o Sipi Wrangler , faʻafouina i le mea e manaʻomia ai - tekinolosi, faʻamafanafanaga, faʻaoga i aso uma - ae mafai lava ona "aʻe puipui". Ae o le a le isi taavale o loʻo i ai nei i luga o le maketi e mafai ona tatou saeia le pito i luga, faitotoa ma gaugau le tioata? Mata'ina. Ae o iinei sa i ai se matou "vaivai" sili atu mo Gladiator, le Wrangler pick-up...

Sipi Wrangler

Na o le pau le faʻataʻitaʻiga e mafai ona faʻatauvaʻa le Tesla Model 3 i le 2018 i le aufaasālalau? pe afai o le Suzuki Jimmy . O loʻo faʻaauau pea ona faʻatupuina le fiafia tele ma le fia iloa ma o le manaʻoga mo le faʻataʻitaʻiga e matua tele lava o le lisi faʻatali ua sili atu i le tausaga i nisi maketi ...

Suzuki Jimmy
I lona natura masani... ma o i tatou o tagata e sili atu le fiafia

Aisea ua vevesi uma ai Simi? E tele mea e fiafia i ai, ae afai e mafai ona tatou aoteleina i se upu e tasi o le a moni . E le pei o le tele o le crossover ma SUV universe, e le manaʻo e tele mea i le taimi e tasi.

O lo'o i ai se fa'amaoni atoatoa ma le manino o le taula'i i nei taimi, ma o lo'o fa'ailoa uma mai ai - mai lona fa'ata'ita'iga faigofie, fa'alilolilo i le autasi fa'afiafia; i filifiliga na faia mo au meafaigaluega, "faʻapipiʻiina" i meafaigaluega saʻo mo le gafatia e faʻaalia ma faʻaalia.

Ma oe? O le a le mea na tosina i ai lou mafaufau i le 2018?

Faitau atili e uiga i le mea na tupu i le lalolagi taʻavale i le 2018:

  • 2018 sa faapena. Le tala na "taofi" le lalolagi o taavale
  • 2018 sa faapena. “I le manatua”. Tofa i taavale nei
  • 2018 sa faapena. Pe ua tatou latalata atu i le taavale o le lumanai?
  • 2018 sa faapena. E mafai ona tatou toe fai lena mea? O taavale e 9 na faailogaina i matou

2018 e pei o lea... I le vaiaso mulimuli o le tausaga, taimi e mafaufau ai. Matou te manatua mea na tutupu, taavale, tekinolosi ma mea na tutupu na faʻailogaina ai le tausaga i totonu o se pisinisi taʻavale afi.

Faitau atili