Porsche Panamera E-Hybrid. E leai ni maa mo le tele o manaoga!

Anonim

E sili atu nai lo le fia iloa, o le mataupu e faʻataʻitaʻia: Porsche e ono feagai ma faʻafitauli i le tuʻuina atu o maa, e faʻapipiʻi i le Panamera plug-in hybrids - o loʻo i ai i le 4 E-Hybrid versions poʻo le Turbo S E-Hybrid - ua uma ona fai ma sui o le 60% o faʻatauga o lenei faʻataʻitaʻiga i Europa.

O le faʻamaoniga o tapulaʻa e mafua mai i le gaosiga gafatia o tagata faʻatau maa, e ui lava e leʻi vave lagona, ua uma ona faʻamaonia e Gerd Rupp, o le ulu o le fale gaosi Porsche i Leipzig, lea o loʻo faʻapotopotoina ai le Porsche Panamera hybrids. Lea, i se faatalanoaga talu ai nei, na mautinoa ai, "i se taimi vave, e mafai ona matou tali atu i manaoga o tagata faatau. Ae ui i lea, e iai tapulaʻa ona o loʻo matou faʻalagolago i taimi uma i le gafatia o le au faʻatau maa."

Fale gaosi Porsche Leipzig 2018

Ina ua maeʻa le faʻailoga i le tausaga 2017 ma le tusa ma le valu afe Porsche Panamera hybrids na gaosia ma tuʻuina atu i tagata faʻatau, ua iloa nei e Rupp, "sa matou muai vaʻaia voluma eseese, i tulaga o le manaʻomia mo maa". O le mea lea, faʻatasi ai ma le faʻateleina o le manaʻoga ua uma ona resitalaina, "o aʻafiaga e mafai ona lagona, e ala i taimi umi atu, nai lo le tolu i le fa masina o loʻo iai nei, mo le faʻataʻitaʻiga".

Le lava o tagata faigaluega fa'apitoa

Fai mai Reuters, o faʻafitauli a Porsche, i le tulaga o le eletise, e le gata i le tuʻuina atu o maa. Faatasi ai ma le kamupani i le taimi nei o loo tauivi foi ma le le lava o inisinia mechatronic, software specialists ma e oo lava i masini, ina ia mafai ona faateleina le gaosiga.

"Ua faasolosolo ina faigata ma faigata le sailia o tagata tomai faapitoa," o le tala lea a Gerd Rupp, faʻasino le tamatamailima i tauvaga i konekarate mai le tele o faʻatau oloa ma e oʻo lava i se fale gaosi BMW, o loʻo tu i tafatafa o le Porsche infrastructure i Leipzig.

Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid

O le mea lea, o le Stuttgart brand o loʻo galue e faʻaleleia le gafatia o ana tagata faigaluega o loʻo i ai nei, talu ai, "e naʻo le le mafai ona tatou faʻalagolago naʻo le maketi faigaluega tatala", o le tala lea a le ulu o le fale gaosi Leipzig.

E taua foi le manatua o le Porsche o loʻo i ai se fuafuaga mataʻutia e faʻauluina le laina, lea e faʻapea, e oʻo atu i le 2025, o faʻataʻitaʻiga eletise o ana faʻataʻitaʻiga o le a sili atu nai lo le 50% o le aofaʻi o faʻatauga.

O le fesili: ma maa, o le a iai?...

Faitau atili