Va'aiga muamua o le sui o le Koenigsegg Agera RS

Anonim

O LE Koenigsegg Agera RS o le taimi nei o le taavale sili ona saoasaoa i luga o le paneta. O le Agera RS na alu ese mai le gaosiga i lenei tausaga, na o le 25 iunite na fausia - 26 pe afai e te faitauina le tasi iunite na faʻaumatia e le pailate faʻataʻitaʻi a le brand - ma malepelepe ai ma le mamalu le lima o le saoasaoa, o le tasi o ia ua leva ona taofia. 79 tausaga le matua.

Ua uma ona faʻamaonia e Koenigsegg se sui o Agera, faʻatasi ai ma se faʻasalalauga lautele ia Mati, i le 2019, i le taimi o le Geneva Motor Show, ma o le gaosiga o loʻo fuafua e amata i le 2020. E mautinoa lava e le faigofie le misiona. A uma, o loʻo tatou talanoa e uiga i se sui o le taavale sili ona saoasaoa i le lalolagi.

Aisea ua tupu ai lenei faaaliga i Ausetalia?

E na o le lua Koenigsegg i luga o le motu-konetineta - o le CCR i le uliuli ma le CCX i le moli - na faʻaalia i le taimi o le faʻaulufaleina o le avanoa aloaia fou a le faʻailoga mo sui i Ausetalia, i se faiga faapaaga i le va o latou, le faʻaulufaleina mai o le Prodigy Automotive ma fa'asoa ta'avale taugata Lorbek Ta'avale taugata.

Koenigsegg CCR ma Koenigsegg CCX
O Koenigseggs e lua o iai i Ausetalia, o loʻo faʻaalia i le tatalaina o le avanoa fou.

Talu ai na'o le fa'ailoga na o'o mai i Ausetalia i lenei tausaga, o tagata fa'atau a Ausetalia ua leiloa le avanoa e fa'atau ai le "monster" Suetena fou, le Regera - ua uma ona tu'uina atu le gaosiga.

Ina ia faʻafeiloaʻi gafatia ma tagata faʻatau, ma - matou te manatu - faʻamaonia le i ai o nei fale, o le Swedish brand na iu lava ina faʻaalia se ata o le hyper-taʻaloga o le a suitulaga i le Koenigsegg Agera RS, o le faʻataʻitaʻiga muamua o le faʻailoga a Ausetalia. o le a mafai ona faʻatau aloaia.

Ae paga lea e le faʻaalia tele, ae e mafai ona tatou vaʻaia se apaʻau tuaa limafoai ma tua diffuser, faʻapea foʻi ma foliga o le pito i tua. Mai le mea itiiti e iloa, naʻo le supersport i le lumanaʻi o le a mafai ona faʻaaogaina paneta taualuga ma faitotoa tatala dihedral. E pei o le mea moni, o isi faʻataʻitaʻiga o le faʻailoga.

Pe o le a faʻafefiloi e pei o le Regera? O le a tausia le V8 twin turbo? Pe o le a taumafai e oo atu i le 300 maila i le itula? E mafai ona tatou faatali...

Faitau atili