Ua faamalosia e Coronavirus le Mazda e fetuutuunai le gaosiga

Anonim

I le mulimuli ai i le faʻataʻitaʻiga ua uma ona faʻatulagaina e le tele o faʻailoga i le lalolagi atoa, na filifili ai foi Mazda e fetuutuunai le gaosiga e tali atu ai i le taufaamatau o le coronavirus.

O le faʻailoga Iapani e faʻamaonia lenei faʻaiuga e faʻavae i luga o faigata i le faʻatauina o vaega, o le paʻu o faʻatauga i maketi i fafo ma le le mautonu i tulaga o faʻatauga i le lumanaʻi.

E pei o lea, o le fetuutuunaiga o gaosiga a Mazda i le tali atu i le faʻamataʻu o le coronavirus o le a iʻu ai i le faʻaititia o le gaosiga o voluma i le lalolagi atoa ia Mati ma Aperila, o se vaega o le suia o lenei gaosiga i le kuata lona lua o le isi Tausaga Tupe.

Mazda laumua

Fua a Mazda

E tusa ai ma laʻau i Hiroshima ma Hofu, Iapani, i le va o Mati 28 ma Aperila 30, Mazda o le a taofia le gaosiga mo le 13 aso ma faʻagaioi mo aso e valu naʻo suiga o aso.

Fa'asoa i la matou nusipepa

O se vaega o lenei gaosiga o le a siitia atu i le kuata lona lua o le Tausaga Faaletupe e faaiuina ia Mati 31, 2021 (pe mulimuli ane).

Ae mo faleoloa i fafo atu o Iapani, o le a taofia e Mazda le gaosiga i Mekisiko mo le tusa ma le 10 aso, amata ia Mati 25th, ma Thailand mo se vaitaimi tutusa, ae na o Mati 30th.

Ma le mea mulimuli, i le tulaga o faʻatauga, Mazda o le a faʻaauau pea ana galuega i nisi o atunuu e pei o Saina poʻo Iapani. i luga o fa'atauga ma fa'agaioiga tautua ma ana tagata fa'atau".

Faitau atili