Ua faamanatu mai e Koenigsegg ia i tatou o Agera RS o le taavale sili ona saoasaoa i le lalolagi

Anonim

Afai e te leʻi faʻalavelaveina, ua uma ona e matauina le feeseeseaiga i luga o le igoa o le taavale televave i le lalolagi. E lei tele ni vaiaso talu ai na maua ai e le SSC Tuatara lenei suafa, ma le saosaoa fa'alilolilo (averesi) o le 517.16 km/h, fa'asalaina le 446.97 km/h o le Koenigsegg Agera RS na ausia i le 2017.

I ni nai aso mulimuli ane, na tulaʻi mai ai feeseeseaiga ina ua luʻitauina e le youtuber lauiloa Shmee150 lena lava faamaumauga ina ua maeʻa se suʻesuʻega ma le totoa o le vitio faʻasalalau faʻasalalau faʻasalalau - masalosalo ua uma ona tulaʻi mai i se talanoaga i luga o Reddit ma sui o le Koenigsegg Registry. .

O nisi o iloiloga vitio mulimuli ane, faʻapea foʻi ma le tele o isi faʻasalalauga aloaʻia mai le SSC North America ma Dewetron (le faʻatauina o mea faigaluega e fua ai GPS), Jared Shelby, le faʻavae ma le Pule Sili o le SSC, na lafoina se vitio o le a latou toe foʻi ai i le tuuga, i. fa’amaonia, e le taumate, o le Tuatara e i ai mea uma e mana’omia e avea ai ma ta’avale aupito saoasaoa i le lalolagi.

Ia, o le itu, mo so’o se fa’amoemoe, e le o toe avea le SSC Tuatara ma ta’avale sili ona saoasaoa i le lalolagi. Koenigsegg, i taimi uma avanoa, na filifili e manatua, i luga o lana itulau Facebook, o loʻo i ai pea le Agera RS, faʻailogaina le tolu tausaga o le taimi faʻasolopito.

O se aso faamanatu e leai se mafuaaga e faamanatu ai, pe ana faapea e aloaia faamaumauga a le SSC Tuatara. O le lomiga a Koenigsegg ua faʻaopoopoina le taua, aua o loʻo faʻaalia mai ia i matou e le o iloa e le tagata gaosi Suetena le faʻamaumauga o le SSC Tuatara. Koenigsegg, malie, e le'i alu lava e fa'amalo SSC North America i le fa'atulagaina o le fa'amaumauga.

Fa'asoa i la matou nusipepa

Taua Mumu

O le taua mo le siamupini o le ta’avale sili ona saoasaoa i le lalolagi e foliga mai o lo’o vevesi i le mae’a ai o finauga uma o lo o fa’atatau i le tuuga fautasi a le SSC Tuatara, ma toe to’alua ai i latou o lo’o finau i le nofoalii.

Koenigsegg Jesko Absolut

Koenigsegg Jesko Absolut

Koenigsegg o se tasi oi latou, ua uma ona faailoa mai le Jesko Absolut, o se lomiga faapitoa o le hypercar aupito lata mai, ma folafola atu e sili atu i le 500 km / h. O le isi sui tauva o Hennessey Venom F5, o Amerika fo’i e tupuga mai e pei o SSC Tuatara, e le’i matua’i amana’ia e ia le fe’ese’esea’iga e uiga i lona uso-a-tagata, ma sa ia fa’aoga fo’i i luga o fa’asalalauga fa’asalalau e fa’aalia ai:

Faitau atili