Ford Ecosport Active. O lo'o sau se (e o'o lava) sili atu fa'atauva'a EcoSport

Anonim

Ina ua mae'a le Fiesta, Focus, Transit, Tourneo ma le KA+ ua le toe aoga, ua sauni le Ford's Active "aiga" e fa'afeiloa'i se isi fa'ata'ita'iga: le Ford EcoSport.

E moni, e fa'atupu fa'atauva'a fa'alenatura (pe le o se SUV), o le Ford EcoSport o lo'o sauni e maua se fa'ata'ita'iga e sili atu... fa'atauva'a.

Faʻatulagaina mo le faʻaaliga ia Novema 6, e itiiti se mea e iloa e uiga i le Ford EcoSport Active fou, faʻatasi ai ma le North American brand na faʻatapulaʻaina ia lava i le faʻaalia o se teaser i luga o lana tala Twitter.

I totonu o lenei mea e le gata ina tatou vaʻai i le logo "Active", ae e mafai ona tatou faʻamaonia o se tasi o mea fou o le a faʻaopoopoina le puipuiga o le tino palasitika, o se mea ua uma ona tatou vaʻaia o loʻo tupu i isi faʻataʻitaʻiga o le faʻailoga na maua ai lenei faʻalavelave faʻafefe. .

O le a se isi mea e te maua?

Afai i mataupu o le Fiesta ma le Focus Active o lenei lomiga na aumaia ai le siʻitia o le kilia o le eleele, i EcoSport Active e foliga mai e le tupu lenei mea. E le gata i lea, o le Ford's SUV e leai se mea e gata ai i lenei mataupu, ua oʻo lava i se tasi o le B-SUV e sili atu le agavaʻa e savali i ala leaga.

Fa'asoa i la matou nusipepa

Na faapea mai, e ono mafai ona oʻo mai le Active variant i le EcoSport range o le a aumaia faʻatasi ai ma le "Slippery" ma le "Trails" auala taʻavale ua uma ona iai i le Focus Active. E foliga mai o le Ford's SUV o le a toe maua uma-uili ta'avale e pei ona sa faia i aso ua mavae.

I se faʻamatalaga talu mai lena taimi, Roelant de Waard, sui peresitene o Maketi, Faʻatauga ma Auaunaga, Ford o Europa, fai mai: "O le EcoSport Active o le a avea ma se faʻaopoopoga fou i le Active range ma o le a ofoina atu gafatia faʻaopoopo ma faʻataʻitaʻiga styling i. tagata fa'atau e manana'o e ave fa'afiafiaga i se isi tulaga."

Faitau atili