Mercedes GLA Manatu: Faʻamautinoa le Manuia?

Anonim

Naʻo le lua aso aʻo lumanaʻi le tatalaina o le Shanghai Motor Show, o le "fetu" faʻailoga o loʻo tuʻuina atu ata muamua o le Mercedes GLA Concept.

Matou te tuʻuina atu ata muamua o le Mercedes GLA Concept, o se taʻavale faʻataʻitaʻiga ua leva ona latalata i lona faʻasologa mulimuli. O se SUV e faʻavae i luga o le Mercedes Classe rolling platform ma le Mercedes B Classes. Faʻataʻitaʻiga o loʻo "faʻamaonia" faʻamaoniga o le faʻailoga Siamani e sili atu le tuuto nai lo se isi lava taimi i le faʻateleina o le faʻatauga. O le mea moni, e aunoa ma le tuʻuina atu o tulaga taua ua amanaʻia.

O le mea moni o le faʻailoga Siamani na faia se tupe faʻaalu e leʻi tupu muamua i vaega e oʻo mai talu ai nei sa lua i totonu o le lautele. O se tupe teufaafaigaluega na amata i le B-Class, faʻalautele i le A-Class ma CLA ma o le a faʻaiʻu i le faʻalauiloaina o se SUV, o lenei GLA ioe. E fa'avae uma i luga o le fa'avae tutusa.

Mercedes-Benz GLA Showcar; 2013

O ata, e le gata i lea, e tautala mo i latou lava. E tele elemene e masani ai le Vasega B ma le aiga A. I le mafaufauina o le gaosiga o lenei GLA, matou te le manaʻomia le faia o se taumafaiga tele, naʻo le aveese o le faʻaogaina masani o manatu ma o loʻo i ai se matou vaaiga manino. o mea o le a oo mai.

Le manaʻo e fai "futurology", e foliga mai ia i matou o se faʻataʻitaʻiga faʻamoemoe mo le manuia. O se mea itiiti i le laina ma le manuia faapisinisi o loʻo feagai le Mercedes Class A i le tele o maketi eseese.

Ae mo afi, e tatau ona faamoemoeina afi e tutusa ma i latou ua uma ona maua i o latou uso «A» ma B. A 250CDI version ma 204hp ma sili atu i luma o le muscular 45AMG version, ma le 2.0L turbo afi ma le 300hp. O le Mercedes GLA e fa'amoemoe e fa'atau atu i le afa muamua o le tausaga a sau.

Mercedes GLA Manatu: Faʻamautinoa le Manuia? 13460_2

Tusitusi: Guilherme Ferreira da Costa

Faitau atili