Bentley Mulsanne: o se laina gaosiga "mamalu"!

Anonim

O aso nei matou te avatu ia te oe se tasi o laina faʻapitoa faʻapitoa i le lalolagi o taʻavale taugata, o fale Bentley i Crewe, o se togafiti moni mo lagona.

O le pito i tua ia o le laina faʻapotopotoga a Bentley Mulsanne, o le saloon sili ona matagofie a Peretania ma e sili atu foʻi mea faʻapitoa, ona e naʻo le pau lea o le faʻataʻitaʻiga i le gaosiga e mitamita ai le 6.75L V8 poloka matagofie ma le 505 horsepower i le 4200rpm ma le faʻavalevalea 1020Nm 1750rpm.

BentleyMulsanne2

O lenei sauʻai o le mana ma le lamolemole ua faʻaauupegaina faʻataʻitaʻiga Bentley mo le sili atu i le 50 tausaga, ua uma ona faʻataunuʻuina le tele o suiga e faʻafetaui tulaga manaʻomia o le siosiomaga ma, o le mea moni, o le faʻaogaina o le Bentley Mulsanne na faʻatulafonoina, o le mea lea e fai ma sui o mea sili uma i Bentley iloa le auala e fai ai. .

Aua ne'i e ofo i le tele o le 5.57m le umi ma le fa'amauina o le 2,685kg le mamafa, aua e mafai e le Bentley Mulsanne ona fa'avave mai le 0 i le 100km/h i le 5.1s ma o'o atu i le saoasaoa maualuga o le 296km/h.

O se tasi o faleoloa sili ona taugata, o lana galuega ma le tausiga e manaʻomia e lona faʻapotopotoga, e tatau ona tatou gauai atu i ai.

Faitau atili