O le Falelauasiga o Bentley o se Fa'asalalauga Fa'asalalauga Fa'ameaalofa okeni | RAE

Anonim

O Francisco Scarpa Filho o se tasi o alii sili ona taia i luga o le Initoneti i le vaiaso talu ai, ina ua uma ona faasilasila atu o le a ia tanu lana Bentley Flying Spur.

Ina ua matou lolomiina i lenei vaiaso le talafou e faapea o "Count" Chiquinho Scarpa o le a tanu lona Bentley, i se faʻataʻitaʻiga o faiga faʻapolopolo anamua, e leʻi umi ae matou mauaina le tele o faʻamatalaga le lelei. Ae o le mea e leʻi iloa e se tasi o le sini lea a Chiquinho Scarpa - ia faʻaoso tagata lautele ma toso atu i latou i se faʻamoemoega sili atu nai lo se falelauasiga faʻalavelave.

o le aso o le tanuga

Little Scarpa Bentley 1

O le aso na malilie i ai, Aso Faraile, Setema 20 i le 11:00 i le taeao, na auai atu ai tusitala Pasila i le fale o le “Count” e molimauina le toe sauniga o le Bentley Flying Spur, o se alii talavou e iai lona fatu V12 ma le 600 solofanua. O se taimi faanoanoa, i le falegaosimea a Bentley e masalo e valea inisinia ma faatonu, o se aso faanoanoa mo le lalolagi o taavale.

Ina ua uma ona i ai Bentley i le tuugamau ma a o lei tanumia o ia e le eli tuugamau mo le faavavau, faauta, "Count" Chiquinho ua faalavelaveina le sauniga ma fai atu i le au tusitala e o faatasi ma ia i lona fale. I totonu, sa i ai se potu na teuteuina i pepa lautele e mafai ona e faitau ai: “E faavalevalea le tanuina o se mea e sili atu lona taua nai lo lau Bentley. ou totoga"

Chiquinho Scarpa Bentley

O le tama taalo, o Chiquinho Scarpa, na taʻu atu e uiga i le 40 tusitala i totonu o le potu o le Bentley o se tupe, e le mafai ona ia tanumia o ia ma tautino atu e faapea: “Na faitioina aʻu i le tanuina o laʻu Bentley. Ae o loʻo i ai tagata e tanumia loto, fatugaʻo, ate, e sili atu ona taua. Ia faailoa atu i o outou aiga o outou o se tagata foai.” Na patipatia e le au faufautua o le faamoemoe le manuia o le taumafaiga, na feagai ma le leoa ma le le talitonu o le au tusitala.

Chiquinho Scarpa ma fa'aili fa'aaupu

O le a sou manatu i lenei togafiti fa'asalalauga? O nisi oi latou na lafo ni faamatalaga le lelei? Alu i totonu o matou upega tafaʻilagi poʻo faʻamatalaga faiga ma tuʻu lou manatu!

Tusiga: Diogo Teixeira

Faitau atili