Sipi mo le aiga. Ole SUV fou e 7 nofoa ua taunu'u mai ile tausaga nei

Anonim

O le SUV fou e fitu-nofoa a Jeep na pikiina i Suetena i matu, i suʻega taumalulu, ma o nei ata sipai (naʻo le atunuʻu i le Reason Automobile) e sili ona faʻaalia o le ata fou i le taimi nei.

Ua uma ona maua i suʻega i Pasila ma Italia i le tausaga talu ai, ae e oʻo mai i le taimi nei, o lona pito i tua o loʻo natia pea i lalo o se faʻailoga mataʻutia, lea e le mafai ai ona vaʻaia ona taʻavale.

I le taimi nei, mo le taimi muamua, matou te vaʻai i taʻaloga faʻamaonia o le tele o le pito i tua, e ui lava o nei faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻaalia pea elemene le tumau, e pei ona mafai ona vaʻaia mai a latou moli.

jeep SUV 7 nofoa

Ma alu tolu

O le lona tolu nofoa fitu-nofoa SUV SUV e iloa i taimi talu ai nei. Muamua, na matou iloa le tele o Grand Wagoneer, le pito i luga fou o le laina, e aunoa ma se faʻamoemoe e aumai i Europa.

Fa'asoa i la matou nusipepa

Talu ai nei ua matou iloa ai le Grand Cherokee L fou, o le fitu-seater version of the Grand Cherokee ma o le tasi lenei, ioe, e tatau ona oʻo mai ia i matou, e faʻavae i luga o meafaigaluega a Europa (e faʻaaogaina se suiga fou o le Alfa Romeo Stelvio platform).

Ma o lenei tausaga, i le taimi o le afa lona lua, o le a tatou vaʻaia ai le isi fitu nofoa SUV mai Jeep, le laʻititi o latou uma, na maua mai i le tapasa o loʻo faʻatau atu nei.

jeep SUV 7 nofoa

O Se “Tasapasa Sili”?

E ui lava e sau saʻo mai le Jeep Compass - e, mo faʻamoemoega uma ma faʻamoemoega, o lona fitu-nofoa faʻataʻitaʻiga - o mea uma e faʻasino i ai le faʻaaogaina o se igoa iloga (e le tatau ona taʻua o Grand Compass) faʻapea foʻi ma se foliga iloga. O lona uiga, o le fuafuaga lava e tasi e pei o nisi o ana tauva i le vaega.

Fa'atauvaga pei ole Skoda Kodiaq ma Peugeot 5008 po'o le Land Rover Discovery Sport ma Mercedes-Benz GLB.

jeep SUV 7 nofoa

E pei ona mafai ona tatou vaʻaia i ata sipai, o le Jeep SUV fou nofoa fitu, faʻatusatusa i le tapasa nofoa lima nofoa, e matua umi lava. E le gata ua umi le uili, ae ua faatupulaia foi le pito i tua. O mea uma ia mafai ona fa'aogaina se laina lona tolu o nofoa.

E ui ina va'aia se eseesega matagofie i fafo ma le Tapasa, i totonu e fa'amoemoe latou te fa'asoa le tele o totonu (ta'avale ma uili, mo se fa'ata'ita'iga).

jeep SUV 7 nofoa

E tusa ai ma afi, tala e faasino i le faaaogaina o le 1.3 Turbo (ua i ai i le tapasa) i le 180 hp variant, faapea foi ma se afi tiso fou, ma le 2.0 l ma le 200 hp.

O loʻo tumau pea le faʻamaonia pe, pei o le Tapasa, o lenei SUV fou e fitu-nofoa o le a faʻaaogaina le eletise eletise eletise plug-in. 4xe.

Faitau atili