Range Rover SV Coupe. 999 iunite tufuga tulaga ese

Anonim

O le faʻamaonia o tala ua leva ona faʻasalalau, Land Rover faatoa faʻasalalau le faʻalauiloaina o se lomiga faʻapitoa ma faʻatapulaʻa o le Range Rover range, le Range Rover SV Coupé. Fautuaga o le a faia e le Jaguar Land Rover's Special Vehicle Operations (SVO), faʻatasi ai ma le gaosiga faʻatapulaʻa ile 999 iunite.

O le faʻataʻitaʻiga e taumafai e faʻaaloalo i le uluai Range Rover, i le tausaga e faamanatu ai e le British brand le 70 tausaga o le ola, ma o le a faʻaalia, i mea o le a avea ma ona foliga i fafo, i le aso 6 o Mati, e ala i le upega tafaʻilagi aloaia a Land Rover. O le a sosoo ai ma lana faʻaaliga i le lalolagi i le lautele, i le taimi o le Geneva Motor Show, o ona faitotoʻa e tatala mo tagata lautele i le aso 8 o Mati. Matou te i ai i ni nai aso vave e avatu ia te oe tala fou uma.

O le Range Rover SV Coupé ose galuega mata'ina o le mamanu, fa'atasi ai ma le fa'alelei e le mafaatusalia ma tulaga e le mafaatusalia o le fa'apitoa, fa'ailoaina ai le mata'ina o ona itu i fafo ma lona matagofie totonu e tumu i fa'amatalaga mata'ina. O se taavale e iai se
aafiaga e le'i tupu muamua

Gerry McGovern, Land Rover Design Director

Range Rover SV Coupé e fa'aalia ai le talatuu o le fa'ata'ita'iga muamua

E uiga i lenei faʻataʻitaʻiga fou, o loʻo faʻamatalaina foi e Land Rover o le SV Coupé o loʻo taumafai e faʻamanatu le gafa o le Range Rover, e ala i le lua-faitotoa o le tino, lea e faʻaalia ai le talatuu na tuʻuina e le uluai Range Rover, faʻatau atu i le 1970. E pei lava o le lua- taavale faitotoa.

Uluai Range Rover

I le taimi nei, ma e ui lava e leai ni ata i fafo, o le SV Coupé i le lumanaʻi, talu mai le taimi nei, na faʻaalia le itu i totonu, lea e taumafai e tuʻufaʻatasia uiga faʻapitoa o le gaosiga faʻapitoa, faʻatasi ai ma tekinolosi lata mai. O foliga uma ma le tele o filifiliga faʻapitoa o le a faʻasalalau foi ia Mati 6th.

Fausia e le Land Rover Design ma Special Vehicle Operations departments, o le Range Rover SV Coupé o le a faʻapipiʻiina lima i le SV Technical Center Ryton-on-Dunsmore i Warwickshire, UK, faʻatasi ai ma se gaosiga faʻatapulaʻa i le 999 iunite.

Faitau atili