Range Rover. Lua faitoto'a fa'atauva'a ma aiga fou o estradistas i le fa'atusa

Anonim

E tutusa lelei ma le lelei, taugata, ae faʻapea foʻi le lelei i totonu o taʻavale uma, o le Range Rover e ono vave maua ni elemene fou: o se mea e lua-faitotoa e sili atu le taugata, faʻaopoopo i se aiga faʻataʻitaʻi fou, faʻapitoa mo le ta. Poloketi o loʻo suʻesuʻeina nei e le kamupani gaosi taavale a Peretania.

E tusa ai ma le talosaga lua-faitotoa, ua uma ona talia le manatu e le ulu o le mamanu a Land Rover, le Brit Jerry McGovern. Lea, i faʻamatalaga i luga o le upega tafaʻilagi a Ausetalia Motoring, na faʻaalia ai "o loʻo i ai le va, lea, e ui lava e le mafai ona ou taʻu atu pe faʻafefea poʻo afea, o loʻo i ai le avanoa".

"Ua uma ona matou faʻamaonia, i le tele o taimi, i le Range Rover, o loʻo i ai avanoa e faʻatumuina i mea e maua mai i latou o loʻo i ai nei faʻataʻitaʻiga, ma o latou faʻalauiloa e mafai ai ona matou ofoina atu se mea fou moni i le maketi"

Gerry McGovern, ulu o le mamanu i Land Rover

E le gata i lea, o le faʻailoga a Peretania o le a pateni, i lenei tausaga, le igoa Stormer, lea na faʻaaogaina mo le taimi muamua, i se muscular lua-faitotoa prototype, faʻaalia i le 2004 Detroit Motor Show. le Range Rover Sport, faʻalauiloa i luga o le maketi. i le faaiuga o lena lava tausaga.

Land Rover Stormer Concept 2004
Land Rover Stormer na fa'atūina le Range Rover Sport o iai nei… ae leai se faitoto'a tatala sa'o

I le isi itu, e taua le aua neʻi galo, e ui lava i le tele ma galuega i fafo o le auala o ana faʻataʻitaʻiga, Land Rover ua uma ona i ai se taimi ua tuanai i taavale e lua-faitotoa. Amata mai i le amataga ma le uluai Range Rover, na fuafuaina tonu e pei o se lua-faitotoa, sosoo ai ma le lomiga faatapulaa Range Rover CSK - o se saafiafiga ia Charles Spencer King, le mamanu na faia le uluai augatupulaga. I le taimi nei, o loʻo faʻatau atu e le faʻailoga e le gata i le lua-faitotoa o le Evoque, ae faʻapea foi le Convertible variant.

I faʻamatalaga i luga o le upega tafaʻilagi a Ausetalia, ua faʻatagaina foi e McGovern se avanoa e mafai ai e le vaega o taavale faʻapitoa, Special Vehicles Operations (SVO), ona auai i le fausiaina o lenei talosaga fou. Mai le amataga ma e pei ona ia faamatalaina, "ona o le SVO o se pisinisi e lagolagoina ia lava, e mafai ai ona tatou mafaufau i se talosaga e le tele ni iunite, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻatapulaʻa lomiga, nai lo se faʻataʻitaʻiga fou ma se voluma tele. Ma o lena, ioe, o le a sili atu ona faigofie ona totogi mo ia lava ".

Road Rover, le Range Rover mo le asphalt

Ae ui i lea, o mea fou e mafai ona maua i Land Rover e le gata i lenei lua-faitotoa e sili atu le taugata, e ufiufi ai, tutusa, se laina fou o faʻataʻitaʻiga ma se galuega e sili atu le mamao. Fautuaga e faapea, faʻaalia le British Autocar, o le a faʻaaogaina le igoa ole Road Rover.

2017 Range Rover Velar
O le Velar o se tasi o Range Rovers na toe maua lona igoa iloga i totonu o le igoa Peretania

E tusa ai ma le lomiga lava lea e tasi, o lenei ituaiga fou o faʻataʻitaʻiga, lea o loʻo manatu le faʻailoga a Peretania e faʻaalia i le 2019, e tatau ona amata i se talosaga e mafai ona faʻatauvaʻa le Mercedes-Benz S-Class i tulaga o le faʻatulagaina, taugata ma galuega taulima. A'o fa'atumauina pea nisi agava'a i fafo o le auala.

O lenei fa'ata'ita'iga muamua, lea e tatau ona sau ma se faiga fa'aola eletise, e mafai ona tuʻuina atu i le 2019 Los Angeles Auto Show, faʻatasi ai ma faʻatauga amata i se taimi mulimuli ane. O le faʻataʻitaʻiga o le a taulaʻi tele i maketi e pei o Amerika Kalefonia poʻo Saina e sili atu le mamao, lea, e ala i tulafono faatonutonu, faʻamalosia le faʻatau atu o taʻavale eletise e tagata gaosi oloa.

Manatua, e pei o le igoa Velar, o le igoa Road Rover e iai foi se tu masani i Land Rover. Talu ai na faʻaaogaina, i le 50s o le seneturi talu ai, e taʻu ai se faʻataʻitaʻiga na faʻamoemoe e faia le suiga i le va o taavale pasese a Rover ma le uluai Land Rover. Ma lea na iu lava ina toe maua i le sefulu tausaga na sosoo ai, i le tulaga o se van e tolu-faitotoa, o loʻo avea foi ma faavae mo le faʻataʻitaʻiga lea o le a iu lava ina avea ma amataga o le Range Rover muamua.

Road Rover 1960
O le Road Rover van, lea o le a mulimuli ane avea ma faavae mo le uluai Range Rover

Faitau atili