O le a le fa'ama'i? Porsche ua uma ona tupu 23% i Potukale i lenei tausaga

Anonim

O tausaga ta'itasi, o lo'o tu'ufa'atasia Porsche i totonu o fa'ailoga sili ona aoga i le Volkswagen Group. I le taimi nei, i le 2020, o le faʻailoga foʻi na faʻaalia le amio sili ona lelei i le feagai ai ma faʻalavelave faʻafuaseʻi na mafua mai i le COVID-19.

E ui lava i faigata uma, o le Stuttgart brand o loʻo faʻaauau pea ona lesitala, i tulaga faʻavaomalo, o se faʻatauga tutusa ma le 2019 - ia tatou manatua o le 2019 o se tausaga sili ona lelei mo Porsche.

Faʻatau atu i Potukale o loʻo faʻaauau pea ona tupu

I le kuata muamua e tolu o le 2020, naʻo Potukale, Na vaʻaia e Porsche lona faʻatauga faʻatupulaia e tusa ma le 23% . O se tau o lo'o fa'atusalia, i fa'aupuga fa'atatau, 618 iunite ua resitalaina i lo tatou atunu'u.

Ae o Saina - o le maketi muamua na afaina i le faʻamaʻi - na faʻamauina ai e Porsche se faʻataʻitaʻiga sili ona maofa, i le faʻamauina o se suiga leaga na o le 2% i lenei maketi.

O le a le fa'ama'i? Porsche ua uma ona tupu 23% i Potukale i lenei tausaga 13546_1
O Saina o loʻo tumau pea le tele o maketi tasi mo Porsche, ma 62,823 taʻavale na tuʻuina atu i le va o Ianuari ma Setema.

Faʻamatalaga lelei foi i maketi Asia ma le Pasefika, Aferika ma Sasaʻe Tutotonu ma le aofaʻi o iunite 87 030, lea na ausia ai e Porsche se siʻitia laʻititi o le 1%. Na maua e tagata fa'atau i Amerika le 39,734 ta'avale. I Europa, na tuʻuina atu e Porsche 55 483 iunite i le va o Ianuari ma Setema.

Fa'asoa i la matou nusipepa

I tulaga o faʻataʻitaʻiga, o le Cayenne na faʻaauau pea ona taʻitaʻia le manaʻoga: 64,299 iunite na tuʻuina atu i le iva masina muamua o le tausaga. E le gata i lea, o le Porsche 911 e le maalofia o loʻo faʻaauau pea ona faʻatau atu, ma 25,400 iunite na tuʻuina atu, 1% sili atu nai lo le tausaga talu ai. Taycan, i le vaitaimi lava e tasi, faʻatau atu 10 944 iunite i le lalolagi atoa.

I mea uma, e ui lava i faʻalavelave, i le lalolagi atoa na leiloa e Porsche le 5% o lona faʻatauga i le 2020.

Faitau atili