Mallorca? Vigo? Fa'atonu? O le a le igoa ole SEAT SUV fou?

Anonim

E ui lava e leai se faʻamaoniga aloaia, e lima o igoa i luga o le laulau ua uma ona iloa. Ole SUV fou ole SEAT ole a fa'alauiloa ile 2018.

O le taimi o le tuʻuina atu o taunuʻuga faʻaletausaga 2016 na tuʻuina atu ai e Luca de Meo, le peresetene o le faʻailoga Sipaniolo, le tala fiafia: o le SEAT SUV laina o le a faʻafeiloaʻi se isi faʻataʻitaʻiga i le tausaga a sau.

Ina ua maeʻa se amataga manuia i le vaega, faatasi ai ma le tuʻuina atu o le Ateca fou pe a ma le tausaga talu ai, o loʻo sauni le SEAT e faʻaalia le fou. arona o lenei lava tausaga. O le SUV faʻatusatusa o le a tuʻu i lalo ifo o le Ateca i le faʻasologa o le faʻailoga Sipaniolo. Ae o le a le gata ai iina le tala.

2017 NOFOA SUV 7 nofoa teaser

ua iloa nei i luga aʻe o le Ateca, o le a fanau mai se SUV tele , e maua fo'i ile fa'atulagaina o nofoa e fitu. E pei ona faʻamoemoeina, o lenei faʻataʻitaʻiga o le a faʻamanuiaina foi mai le MQB fetuutuunai ma faʻaogaina, o le matrix e avea ma faʻavae mo le tele ma sili atu faʻataʻitaʻiga i totonu o le vaega Volkswagen.

FAʻAALIGA: O le tupulaga fou lea o le SEAT Ibiza

Ae mo le igoa, e tumau pea le fesili tele, ae e tusa ai ma Luca de Meo lava ia, o le a tumau pea le tu masani: o le igoa o le aai Sepania.

Na fai mai, ma vaʻavaʻai i igoa ua uma ona resitalaina e SEAT i Europa, e lima faʻailoga e leʻi faʻaaogaina i soʻo se faʻataʻitaʻiga a le ituaiga: Barna, Formentera, Formentor, Mallorca, ma Vigo.

E ui lava i le taulaʻi manino i Atumotu o Balearic, o igoa Barna ma Vigo e mautinoa lava o ni manatu malolosi se lua, ona o latou igoa pupuu ma faigofie ona faaleoina i le tele o gagana. Mo le taimi nei, e leai lava se faʻamaoniga aloaia, ma ina ua fesiligia e uiga i le igoa o le SUV fou, e leʻi tatalaina e Luca de Meo le taʻaloga. "E tele igoa o aai lauiloa Sipaniolo e mafai ona matou faʻaogaina." Ua talia peti...

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili