Ua maua e Jaguar F-TYPE se afi afi fa'agogo fou

Anonim

Fa'ato'a fa'amalosia e Jaguar le F-TYPE fa'atasi ma le afi fa'ato'a fa'ato'a fa'amomoli. O lenei fa'ailoga fou o lo'o i ai tau mo Potukale.

Fa'amatala e Jaguar o le fa'ailoga "sili ona malosi, ta'aloga ma fa'ata'ita'iga fa'atino". O faʻamatalaga e leʻo faʻaogaina i le fou fou o le laina, ae i le 400 Sport lomiga na tu i luga o le pito i luga ole F-TYPE (e le o faitauina le R ma le SVR versions) mo lona 400 hp o le malosi. O le lomiga fou, i le isi itu, tulaga ese ma faateia i le filifiliga o se afi ma na o le fa cylinders.

Ua maua e Jaguar F-TYPE se afi afi fa'agogo fou 13575_1

Na faalauiloa le taua i luga o le Porsche 718 Cayman

E faʻafefea ona faʻafeiloaʻi se afi faʻagogo e aunoa ma le faʻateʻaina mai le aano o se F-TYPE moni? O le lu'i lea na tu'uina atu i le au inisinia a Jaguar ma sa latou tali atu i le afi fa'auma sili ona malosi na faia e le fa'ailoga a Peretania.

E pei ona faia e Porsche i le 718 Cayman, e leʻi matamuli Jaguar mai le faʻaaogaina o se afi turbo fa-silinder. O le afi Ingenium fou e iai le 2.0 lita, 300 hp ma le 400 Nm, lea e tutusa ma le malosi sili ona maualuga o soʻo se afi i le laina: 150 hp ile lita . I lenei faʻamatalaga, faʻatasi ai ma le valu-saosaoa Quickshift (ototometi) gearbox, fa'avavevave mai le 0 i le 100 km/h e ausia ile 5.7 sekone, a'o le'i o'o ile saoasaoa maualuga ole 249 km/h.

Ua maua e Jaguar F-TYPE se afi afi fa'agogo fou 13575_2

Manaia pe a matou faʻamaonia o le taimi mai le 0 i le 100 km / h e tutusa lelei lava ma le V6 (faʻatasi ai ma le faʻasalalauga) lea e sili atu i le 40 horsepower. E le o se mea e ofo ai, o le faʻataʻitaʻiga sili lea ona lelei i le vaʻaiga, e sili atu i le 16% le faʻaleleia atili o le suauu faʻatusatusa i le V6 ma le CO2 emisi o le 163 g / km i luga o le taamilosaga tuʻufaʻatasi a Europa.

Vaai foi: Michelle Rodriguez ile 323 km/h ile Jaguar F-Type SVR fou.

E le gata i lea, o le afi fou e fesoasoani i le faʻaitiitia o le mamafa o le taavale i le 52 kg, o le tele o latou i le pito i luma. O le mama pito i luma na mafai ai ona sili atu le tufatufaina o le mamafa, ua oʻo nei i le 50/50 atoatoa. E masani lava, na faʻamalosia ai se toe iloiloga o le faʻatulagaina o le faʻamalologa, faʻapea foʻi ma le faʻaogaina o le eletise. E tusa ai ma le tala a Jaguar, o le leiloa o le mamafa, ma sili atu i mea uma, i le mea na leiloa, na faʻateleina ai le maualuga o le agility o le feline brand sports car.

Ua maua e Jaguar F-TYPE se afi afi fa'agogo fou 13575_3

O le pito i tua o le F-TYPE fou e fa-siliva e fa'aalia ai se paipa si'usi'u tulaga ese, lea e fa'aeseese ai mai paipa lua ma le fa'auma o le V6 ma le V8, e pei o uili 18-inisi. Mo isi, i tulaga fa'alelei, na'o le fa'alelei toe fa'avasegaina, molī fa'apitoa o le LED, Touch Pro infotainment system ma fa'auma alumini fou i totonu o lo'o tu mai.

"O le faʻalauiloaina o la matou afi faʻaofuofu faʻauʻu i le F-TYPE ua fausia ai se taʻavale ma lona lava uiga. E tulaga ese le fa'atinoga mo se afi fa'apenei ma e paleni ma fa'aitiitia le fa'aaogāina o suau'u ma se tau e sili atu ona taugofie lea e fa'ataugofie ai le poto masani F-TYPE nai lo se isi lava taimi."

Ian Hoban, e nafa ma le Jaguar F-Type Production Line

O le F-TYPE fou ua uma ona maua i Potukale mai le €75,473 i le convertible version ma le €68,323 i le coupé variant. I le avea ai o se faʻamatalaga mulimuli, e tusa ma le 23 afe euros le eseesega mo le F-TYPE 3.0 V6 o le 340 horsepower ma le faʻaogaina otometi.

2017 Jaguar F-TYPE - 4 fa'agogo

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili