I le "lalo" i tua o le uili o le Mercedes-AMG E 63 S 4Matic +

Anonim

O luga o auala mimilo o le Serra de Monchique ma luga o le "roller coaster" o le Algarve International Autodrome (AIA) na ou aveina ai le taʻavale taʻaloga fou mo le taimi muamua ... faʻanoanoa!, le fale ta'aloga fou mai Mercedes-AMG.

E pei ona e mateina, pe a uma ona faʻaalu se aso atoa i tua o le uili a se faʻatonu fa'aauupegaina i le 4.0 l twin-turbo V8 afi i luga o auala o le atunuu, ou te faatalitali ma le filemu mo pulega e taunuu i le ofisa o Razão Automóvel, “Guilherme Costa, tuu ou lima i luga o le ea ma alu lemu. Ua taofia oe!”.

1f2s6s

Ou te mimita soo—atonu ua tele naua…—i lo’u olaga atoa faatoa uma ona ou aoina se pepa malaga saoasaoa (talitonu mai, ou te savali lemu i taimi uma). O LE Mercedes-AMG E63 S o se tuusaunoaga i le tulafono. Na suia ai aʻu, ona ua uma ona latou suia isi faʻataʻitaʻiga - e taʻua o le Mégane RS poʻo le 911 Carrera 2.7, faʻatasi ai ma isi - i se avetaʻavale le toʻafilemu.

O le mea moni e le o sa'u mea sese, ae o le Mercedes-AMG E 63 S 4MATIC+ ! I luga o se auala a le atunuʻu ma le "Faʻamafanafana" ua filifilia, e amio e pei o se E-Class masani, faʻapipiʻi le saoasaoa ma le faigofie.

O le ulufale saʻo mai Portimão i le sili atu i le 200 km / h ma le taofi mo le tulimanu muamua i le sili atu i le 260 km / h o le a avea ma manatuaga o le a tumau i loʻu mafaufau mo se taimi umi.

O fa'agata ea e tolu potu fa'atasi ai ma le fa'afefeteina e fesuisuia'i e tele lava nafa ma le "masking" saoasaoa. I'uga? Faatasi ai ma le sili atu ma le 600 hp i le tautua a le vae taumatau, pe a tatou iloa, ua tatou o atu i le sili atu i le 120 km / h - lelei, 120 km / h ?!

Mercedes-AMG E 63 S 4Matic+
Mercedes-AMG E 63 S 4Matic+
Mercedes-AMG E 63 S 4Matic+

Mercedes-AMG E 63 S 4Matic+

O le mea lea, o le fefe i le faʻatumuina ma le lotonuu o tupe a le Setete (Heróis do Mar, Noble Povo, Nação Valente… ???) i totogi ma sala tupe, na ou lafoaia Via do Infante ma ulufale atu i auala vaapiapi o le Serra de Monchique agai i le Autodromo de Portimao. Na ou filifilia le "Sport" mode ma ou alu loa e saeia le ili.

I le Sport mode, o le leo o le afi e suia atoa, o le afi afi e sili atu ona malo, o le AMG Sport alualu i luma o le faʻataʻitaʻiga e sili atu ona saʻo ma o le taofi e maua se isi faitauga o le auala. Faatasi ai ma se tulei faigofie o se faamau matou te suia atoatoa uiga o le Mercedes-AMG E 63 S 4Matic+.

I luma, mo Bernd Schneider (i le uili o le AMG GT) e foliga mai e leʻi timu ma na mafai ona ou faʻatasi ma ia faʻafetai i le faʻaopoopoga o le "laʻu" E 63.

O le saoasaoa tatou te ui atu i tulimanu e ofoofogia. Ma le faigofie foi tatou te faia ai. E leai se avanoa e toe fa'aleleia ai le foeuli po'o tetete mai le fa'atele o le tino. E “mama” ma faigofie uma. Ma o le talanoa e uiga i fale i tua o le uili o se taavale ma le 612 hp ma le 850 Nm o le maualuga maualuga o se galuega ...

I le faʻaopoopoga i faʻamalologa, taʻavale ma taofi, o le "tuʻuaʻia" mo lenei faʻamalosi o le 4MATIC + faiga fou (faʻatasi ai ma le loka faʻaeletonika faʻaeletoroni) lea e tufatufaina atu le mana i se faʻataʻitaʻiga i le va o axles e lua. Ma o loʻo manaʻomia pea le faʻataʻitaʻiina o le "Race" mode. Le mea na ou tuua e faʻaagaga mo le Autodromo de Portimão…

Mercedes-AMG E63 S 4Matic+
Mercedes-AMG E63 S 4Matic+

Ina ua ou taunuu i le Autodromo de Portimão, o Bernd Schneider, o se tasi o igoa sili o le DTM, sa faatalitali mai ia te au. Na paʻu ia Bernd Schneider e faʻatino le "Fale o le Maota" ma taʻitaʻia la matou vaega i auala faigata o le auala Algarve.

"Tu'u'aga" fa'aaga (fa'ai'u!), ESP 'ese ma fa'a'ese'e ala i luga. O le "filemu" E 63 ua avea ma manu ala. O le ulufale saʻo mai Portimão i le sili atu i le 200 km / h ma le taofi mo le tulimanu muamua i le sili atu i le 260 km / h o le a avea ma manatuaga o le a tumau i loʻu mafaufau mo se taimi umi. O lena ma le faalogo ia Bernd Schneider i luga o le leitio o fai mai ia te aʻu "manaia le tafe!". Fa'alogo nei:

O le faigofie o le Mercedes-AMG E 63 4MATIC + e mafai ona ia suʻesuʻeina i le tapulaʻa o le uu, toetoe lava a ou masalosalo i le manaʻomia o le taʻavale uma. Seia oo ina timu…

O le puleaina o le 612 hp o le mana ma le 850 Nm i le timu na mafai ona faʻafetai i le 4MATIC + faʻapitoa. I luma, mo Bernd Schneider (i le uili o le AMG GT) e foliga mai e leʻi timu ma na o le mafai lava ona ou faʻatasi ma ia faʻafetai i le faʻaopoopoga o le "laʻu" E 63. Talitonu mai ia te aʻu, e le o le tagata. mai lenei paneta…

Mercedes-AMG E63 S 4Matic+
Mercedes-AMG E 63 S 4MATIC+

Na ou tuua le Autodromo de Portimão ua matua talitonuina e le malosi malosi o le E 63 - o le "kick" o le 4.0 l twin-turbo engine e manaia (3.4s mai le 0-100 km / h) ma o le chassis o loʻo tumau i nei mea uma. malosi.

Na ou kiina le "Faamafanafanaga" ma toe foi i Lisbon. Na ou suia le symphony o le valu cylinders (fa o ia e mafai ona deactivated) mo le symphony o le leo leo agavaa o le E-Class. Soo se tasi na vaai ia te ia i luga o le auala, matua filemu, e le mafai ona mafaufauina le "mataʻu" na ia maua. ua uma ona faia i le aso i le AIA.

O le matagofie o nei ituaiga o faʻataʻitaʻiga. I ni nai tausaga ua mavae, o ai na manatu e mafai ona faʻaaogaina se fale taʻaloga i le olaga i aso faisoo ma aoga tele i luga o se matagaluega? E leai se tasi, i lo latou mafaufau sa'o. E ono selau sefululua horsepower! O le galuega…

Mercedes-AMG E63 S 4Matic+
Mercedes-AMG E 63 S 4MATIC+

Fa'asoa i la matou nusipepa iinei

Mercedes-AMG E 63 S 4MATIC+

fa'amatalaga: Matou te valaau mo le aveta'avale sa'o i luga o auala lautele. I a tatou tofotofoga ma tofotofoga, tatou te tauivi mo le tiutetauave ma le saogalemu. Matou te faamanatu atu ia matou au faitau o nei faʻamatalaga o loʻo faia i lalo o tulaga faʻatonutonu. Faia ma le faautauta.

Faitau atili