Toyota Hilux 50 tausaga talu ai. Sa matou faamanatuina i tua o le uili o lomiga faʻapitoa fou

Anonim

O le afa seneturi o le olaga e tatau i taimi uma se faʻamanatuga faʻapitoa. I le tulaga o Toyota Potukale, e oʻo lava i se mafuaaga mo se faʻamanatuga faalua. e le gata i le Toyota Hilux faamanatu 50 puna, e pei foi o le faailoga faamanatu 50 tausaga o le i ai i Potukale.

O le 50 tausaga o le olaga mo se faʻataʻitaʻiga lea i le tele o tausaga na maua ai le taʻutaʻua o le malosi ma toetoe lava a le mafai ona faʻaleagaina, ma ua avea nei ma se tasi o pikiapu sili ona faʻatau atu i luga o le paneta. Sa avea ma ta'ita'i vaega i Potukale mo le lima tausaga ua tuana'i, ma o lo'o fa'amanino fo'i e avea ma ta'ita'i fa'atau i le maketi a Ausetalia.

Ma e faamanatu ai le 50 tausaga o Hilux, e tasi lava le auala… I luga o le auala ma fafo.

Toyota Hilux

Le malaga

O le sini na faʻatulagaina: e sii aʻe le Hilux mai fale o Toyota i Sacavém ma ave i le Alentejo - i Herdade da Cortesia i Avis, lea na avea ma faavae mo lenei mea na tupu - faatasi ai ma le ponesi o le mafai ona matamata i le aso e sosoo ai. o le isi Baja Portalegre 500 - o fa'ai'uga fa'ai'uga tu'u ai João Ramos o lo'o olaola ma "pi'o" Hilux (lalo) i luga o le pulelaa.

Toyota Hilux João Ramos

Sa pulea lelei le faasologa, o lea sa leai ai se taimi mo ni auala uigā, ma o le tele o le auala o loo i luga o le alatele tele. E le o le tulaga tonu lea o loʻo matou mafaufau ai e ave se Hilux, ae o le faʻaleleia ma e oʻo lava i le faʻamafanafanaina o pikiapu e pei o le Hilux i aso nei, na foliga mai e mafai ona pei o isi taavale.

Faʻamama ma faʻalelei, e ui lava i laulaau e puna i tua, e natia ai foi le saoasaoa o loʻo e alu lelei ai - masalo ona o le maualuga o le tulaga o le taʻavale - o lea e matua faigofie ai ona oʻo i le saoasaoa e le fautuaina (sa i ai ni mea e ofo ai. pe a vaʻavaʻai i le speedometer), e oʻo lava i luga o auala lona lua na faʻailogaina ai le lona tolu mulimuli o le malaga.

Fa'asoa i la matou nusipepa iinei

O le mea sili e sau pe a latou taunuu i lo latou taunuuga mulimuli, ma Toyota Hilux uma i totonu o le karavan e agai atu i "le vao". Avanoa e siaki ai nisi o auala e le mafai ai - a'ega tifato ma maupu'epu'e ma nisi itu-ma fa'ata'ita'i ituaiga ta'avale eseese e filifili mai ai - 2WD, "maualuga" 4WD, ma le "maualalo" 4WD. E le'i faigata tele le tietiega, ae e mafai ona e tofo i le malosi o Hilux.

O le auala lona lua, i tua o le uili o le Toyota Hilux Premium Edition, o le pito i luga fou o le laina, faʻatagaina le suʻeina o le malosi o le pikiina mai le asphalt i luga o le saoasaoa maualuga atu, e faateʻia ai le mautinoa o Hilux e faʻaalia i se osofaʻiga sili atu. - a maeʻa le kart tracks, o le manatu lenei o le fatuina o ni Hiluxódromos…

fonotaga faasolopito

Sa maua se avanoa e fai ai se feiloaiga puupuu ma augatupulaga e lua na muamua atu, ma sa tatou iloa atili ai foi le tala faasolopito o lenei pikiapu, lea ua atoa le valu o augatupulaga.

View this post on Instagram

A post shared by Razão Automóvel (@razaoautomovel) on

O le augatupulaga muamua na faʻaalia i le 1968 ma o le igoa Hilux e maua ai, i se auala faʻafefe, mai le tuʻufaʻatasia o upu e lua, "High" ma le "Luxury", o lona uiga o le taugata maualuga poʻo le taugata maualuga. O se igoa fiailoa mo le mea, faavae, o se taavale galue. Ae ui i lea, o le auala lea a Toyota e faʻamaonia ai lona faʻaogaina o lenei pikiapu fou i sedans o le taimi, o ese mai le tele o talosaga faʻaoga ma tuusaʻo ma le le tuusao muamua.

E leʻi oʻo i le lona tolu o augatupulaga na faʻafeiloaʻi ai le taʻavale e fa uili, ma e leʻi oʻo i le 1983 na vavae ese ai e Toyota Hilux i ni laina eseese se lua - galuega ma taimi paganoa. O le a faʻaiʻu i le 90 ma faʻamatalaga e vavalalata vavalalata ma le SUV universe, o se faʻagasologa o loʻo faʻaauau pea i aso nei.

Toyota Hilux
Feiloai ma talafaasolopito…

Toyota Hilux o se fa'ata'ita'iga moni i le lalolagi mo le tele o tausaga i le taimi nei, fa'atau atu i atunu'u e 170 ma gaosia i fale gaosi oloa e 12.

O le lona valu o augatupulaga o loʻo faʻatau nei na faʻalauiloaina i le 2015, ma aumaia ai se afi fou 2.4 D-4D ma le 150 hp ma le 400 Nm, lea na faʻamaonia e manaʻomia i taimi uma.

lomiga faamanatu

E pei ona fa'amoemoeina, na filifili Toyota e fa'amanatu le 50 tausaga o Hilux ma se fa'asologa o lomiga fa'amanatu - tonu lava ia na matou maua le avanoa e fa'atautaia ai i le taimi o le fa'alavelave - e tu matilatila mo le sili atu ona fa'aeaina i meafaigaluega po'o le sau ma meafaigaluega fa'apitoa.

Toyota Hilux
Premium Edition, Invicible 50 ma le Luʻitau: o lomiga faʻapitoa fou mai Hilux.

O LE Toyota Hilux Lu'i 4×4 e maua mai €35,269 mo le 3L version (VAT toesea i €29,235), ma €41,804 mo le Luʻitau. E sau faʻapipiʻiina i luma ma se puipuiga totonu mo le pusa uta; pa'u ta'avale, reamers ma faasitepu pito i lanu uliuli; moli puao ma masini paka i tua. Ma le mea mulimuli, e faigofie ona iloa e le teuteuga faʻapitoa e faʻaalia i luga o le pusa uta.

Toyota Hilux Lu'i

O LE Toyota Hilux Overland 4×4 o loʻo maua mai le € 43,315 ma faʻaopoopo i meafaigaluega ua uma ona vaʻaia i le Luʻitau, e sau ma faʻapitoa "Overland" vinyl teuteuga, ma faʻaopoopo paʻu BF Goodrich AT, se matau tosoina, se faleie James Baroud, le hardtop, se pusaaisa, ma se pusa meafaigaluega (noa, moliuila ma totigilima).

Toyota Hilux i uta

O LE Toyota Hilux Invincible 50 , e pei ona taʻu mai e le igoa, o le lomiga faamanatu o le 50 tausaga o Hilux, o loʻo maua i le 4 × 2 ma le 4 × 4 versions, mai le 34 129 euros ma le 44 179 euros, i le faasologa. O meafaigaluega e aofia ai le pito i luma ma se puipuiga i totonu mo le pusa uta; pa'u ta'avale, reamers ma faasitepu pito i lanu uliuli; ma le fa'ailoga le mafaato'ilalo 50.

Toyota Hilux Invincible 50

O le pito i luga fou o le laina, e pei ona matou taʻua, o le Toyota Hilux Premium Edition , o lo'o maua ma ta'avale ta'ilua, ta'avale e fa uili ma fa'asolo otometi. E iai lona fafo fa'apitoa, e pei ona mafai ona va'aia mai le ta'avale fou ma le grille fa'atasi ai ma le chrome si'osi'omaga, ma fa'aalia 18″ uili.

O totonu o loʻo faʻaalia lona tulaga faʻaonaponei: nofoa paʻu vevela, Smart Entry & Start system, otometi ea malulu, lapataʻiga alu ese atu, faiga muamua fetoʻai ma faiga faʻailoga faʻailoga - ese mai le taʻavale galuega mama ma sili atu le vavalalata. i mea e mafai ona tatou maua i se SUV tutusa.

Toyota Hilux Premium Edition

E tulaga ese fo'i le teuteuga o totonu, ma le tele o mea fa'apipi'i lanu uliuli ma fa'ailoga chrome. E mafai fo'i ona sau fa'atasi ma mea fa'aoga e pei o le chrome roll bar, totonu o le puipuiga o le pusa uta (e aunoa ma se pa'u) ma le Multimedia and Navigation system mo le Toyota Touch 2.

O le tau foi… pito i luga: 42 450 euros mo le 3L version ma le 47 950 euros mo le 5L.

Faitau atili