Lamborghini Huracán o le "meataalo" fou mo leoleo Italia

Anonim

O le faatinoga atoa o le Lamborghini Huracán o le a i ai i le auaunaga a le Traffic Police o Bologna, o se fesoasoani taua e le gata mo le patrol service ae faapea foi mo le felauaiga faanatinati o toto ma totoga.

O lima o Stefano Domenicali, Pule Sili o Lamborghini, na tuʻuina atu ai e le Italia se Lamborghini Huracán fou i Leoleo Taʻavale i Bologna. I se sauniga na faia i le Maota o le Matagaluega o le Initeria, Lamborghini na tuuina atu lenei lomiga patino i lanu o leoleo Italia. Ma e le gata.

O le atopaʻu a lenei Huracán (i lalo o le pulou) e faia i se pusaaisa mo le felauaiga faanatinati o toto ma totoga. Ma faʻamasinoina i le faʻatinoga - o le taʻavale taʻavale ua faʻapipiʻiina i le poloka 5.2 lita V10 tutusa ma le 610 hp e faʻatatau i uili uma e fa - o lenei felauaiga faanatinati e le mafai ona sili atu ona lima.

E le gata i lea, o le taʻavale taʻavale ua faʻapipiʻiina i se defibrillator, pusa moli taualuga, se komepiuta komepiuta ma se faiga faʻapipiʻi vitio i luga o le laupapa.

E LE'I MISIA: Ferruccio vs Enzo: O le amataga o Lamborghini

Lamborghini Huracán o le

E le o le Lamborghini muamua lea na tuʻuina atu e le faʻailoga i leoleo i le lotoifale. I le 2015, na maua ai e leoleo taʻavale a Roma se Huracán faʻatasi ai ma faʻamatalaga tutusa, ma aʻo leʻi oʻo i lena, ua uma ona tuʻuina atu e le faʻailoga se Gallardo i le 2009, lea o loʻo faʻaalia nei i le Roma Police Automobile Museum.

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili