E silia ma le 1000 hp ma le 350 km/h mo le Mercedes-AMG Project One

Anonim

O le ai ai i le isi Frankfurt Motor Show o le a faʻaalia ai le Mercedes-AMG Project One. O le ta'avale muamua o le hypersports e tu matilatila mo le fa'aauupegaina o le eletise tutusa lea e mafai ona tatou maua i Mercedes-AMG nofoa ta'itasi e auai i le Formula 1.

I se isi faaupuga, o le hybrid powertrain, lea e aofia ai le V6 Turbo, faʻatasi ai ma le 1.6 lita, faʻatasi ma afi eletise e fa. O lo'o fa'asalalauina e le fa'ailoga sili atu i le 1000 hp o le mana tu'ufa'atasi ma le saoasaoa maualuga e sili atu i le 350 km/h.

O le numera muamua na faʻaalia i lana faʻatinoga, e ui lava o Tobias Moers, le ulu o Mercedes-AMG, ua uma ona taʻua o le "faʻalauteleina" o le saoasaoa maualuga e le o le faʻamoemoega. O le faʻailoga na faʻatasi ma lenei faʻamatalaga fou ma se isi ata teaser o le faʻataʻitaʻiga i le lumanaʻi.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le Project One o loʻo vaʻaia mai le pito i luma, e ui e leʻo faʻaalia tele. Ae ui i lea, e mafai ai ona tatou vaʻavaʻai i foliga faʻamaonia o moli ulu ma le nofoaga o le fetu faʻailoga i luma, faʻapea foʻi ma le faʻamaoniaina o le AMG i luga o le pito i lalo ifo, i se fofo e le ese mai le mea na maua e Audi i. faailoa le "quattro" i nisi o faataitaiga RS.

Ae o le mea taua e mautinoa lava o le faʻaogaina o le ea i le pito i luga o le tino, pei o le Formula 1. Matou te iloa e ogaoga le mataupu pe a tulaʻi mai se manaʻoga e tuʻu se ea i totonu o lena tulaga.

E atili ai ona tatou popole mo le faʻaaliga mulimuli o le masini fou.

Faitau atili