Mea moni vs fa'asalalau fa'atau: PSA fa'aalia i'uga

Anonim

O suʻega i lalo o tulaga moni e faʻamalosia ai le manaʻoga o le PSA Group e faʻamamao mai faʻalavelave lata mai i totonu o pisinisi tau taavale.

Folafolaga ua tatau. E pei ona faʻasalalau e le PSA Group ia Oketopa talu ai, o le faʻaaogaina o le Peugeot, Citroën ma le DS faʻataʻitaʻiga o le a faʻamautuina nei i lalo o tulaga moni. Ina ua uma le Peugeot 308, Citroën C4 Grand Picasso ma le DS 3, o le taimi nei o le Peugeot 2008 fou.

E pei o faʻataʻitaʻiga muamua, o le faʻaaogaina moni o le French crossover o loʻo faʻaalia ai eseesega i le va o le 30% ma le 40% faʻatasi ai ma tau na faʻasalalau muamua:

BlueHDI 120 – 5.2 l/100 km (moni) – 3.7 l/100 km (faasalalau)

BlueHDI 100 – 5.2 l/100 km (moni) – 3.7 l/100 km (faasalalau)

PureTech 130 – 7 l/100 km (moni) – 4.8 l/100 km (faasalalau)

PureTech 82 – 6.3 l/100 km (moni) – 4.9 l/100 km (faasalalau)

VAAI FOI: The History of Logos: Peugeot's Eternal Lion

E tusa ai ma le faʻailoga, o suʻega na faia e taʻavale faʻapolofesa ma amateur (e aunoa ma se fesoʻotaʻiga i Peugeot) i luga o le 96-kilomita auala e tuʻufaʻatasia ai auala i taulaga, auala lua ma se alatele. E ui o mea taua e pei o le tau ma le faiga o le taʻavale e le o pulea, e faʻamautinoa e le faʻailoga e faʻatuatuaina taunuuga.

"O lenei taamilosaga suʻega fou o le a sili atu ona faʻaalia le poto masani o tagata faʻatau, o loʻo faʻaalia e la matou vaaiga i le mataupu manino atoatoa mo tatou tagata fa'atau. O le mataupu a Volkswagen na mafua ai se popolega tele i la matou kamupani - o matou o taʻitaʻi maketi i tulaga o le faʻaaogaina ma le faʻaaogaina (diesel), o lea afai e tupu se mea e gau ai le talitonuina o tagata faatau, o se popolega tele mo i matou".

Carlos Tavares, Peresetene o Grupo PSA

E oʻo mai i le tausaga a sau, o le a faʻamalosia le taumafa moni, e tusa ai ma le tulafono fou (WLTP) o le a faʻamalosia ia Setema 2017.

I le taimi nei, ua faʻasalalau e le vaega PSA o le gaosiga o le BlueHDi Euro 6 afi afi ua sili atu i le 1 miliona iunite i Europa.

Punavai: Ta'avale ta'avale

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili