2016 Ta'avale o le Tausaga ma le tele o foliga fou

Anonim

O le 32nd Edition o le Essilor Car of the Year / Crystal Wheel Trophy e amata i se faasologa o mea fou e folafola mai e faʻateleina le lelei i le filifilia o taavale sili ona lelei i luga o le maketi Potukale, faʻapea foʻi ma le vaʻaia ma le aʻafiaga o tagata lautele o se fuafuaga faʻalauiloaina e Expresso ma SIC News, ma e fa'amoemoe i le galulue fa'atasi a le toeitiiti lua taseni o fa'asalalauga autu a le atunu'u.

O le ulua'i tala fou o lo'o fa'atatau tonu i le tu'ufa'atasiga a le Fa'amasino, lea ua aofia ai sui tumau, o lo'o fai ma sui o nusipepa, mekasini, leitio ma televise e 16, ma e amata atu nei, o le a vala'aulia ai le au fa'amasino e auai i le Fa'amasinoga.

O lenei tausaga, o le Komiti Faafoe o le Taʻavale o le Tausaga, taʻitaʻia e Rui Freire, na filifili e valaʻaulia le tolu faʻasalalauga faʻasalalau - O le numera numera "Observador", le upega tafaʻilagi "Razão Automóvel" ma le "Auto Sapo" auala. E tusa ai ma le taʻitaʻifono o le Komiti Faʻatonu, o le faʻaiʻuga e aofia ai sui sui i le au faatonu e mafua ona o le manaʻoga e "Faʻateleina le vaʻaia lautele o lenei fuafuaga, lea e faʻatatau i le logoina o tagata lautele. Mo lenei mea e tatau ona tatou nofouta i faiga uma i le taumafaina ma le faʻavaeina o manatu, faʻatasi ai ma faʻasalalauga faʻatekonolosi ua faʻatuputeleina i latou e mafai ona oʻo atu i se au faʻalogo manaʻomia e manaʻo i faʻamatalaga tuʻufaʻatasi ma talitonuina. Matou te faʻamoemoe foi e tatala faitotoa o le Jury i leo fou ma, sili atu i mea uma, i se malamalamaga fou o le faʻalavelave tau taavale, lea e le mafai ona vaivai i se faitauga faʻapitoa faʻapitoa ma e tatau, nai lo lena, e atagia ai faiga a le sosaiete Potukale e uiga i feoai ma taavale."

le ta'ua

Faʻaauau le faʻamaoni i lana filosofia o le tautua i tagata lautele - filifilia o talosaga sili ona lelei ma faʻataʻitaʻiga taʻavale sili i tausaga taʻitasi - o le Essilor Car of the Year/Trophy Volante de Cristal 2016 o loʻo tuʻuina atu ai se faasologa o tala fou i lenei tausaga, lea i le manatu o Rui Freire, faʻaliliu. lenei "taumafaiga faifaipea ina ia ogatasi, a le o le tulaga sili ona mataʻina i le alamanuia tau taavale, poʻo se mea moni fesoʻotaʻiga fou".

O le tulafono faatonutonu na matua'i toe iloiloina ma le fa'amoemoe e fa'alatalata atu i le tulaga moni o le maketi ma oloa tau ta'avale, fa'apea fo'i ma le va'aiga lautele i le aoga o lea ituaiga fa'ailoga. “Ou te faamamafaina se suiga laitiiti. Mai le taimi nei, e filifilia e le Jury se faʻamatalaga patino o le Taʻavale o le Tausaga ae le o se vaega atoa, e pei ona tupu seia oʻo mai i le taimi nei. E fetaui lea ma mea e mana'o ai se tagata fa'atau - ia iloa po'o fea le ta'avale e lelei e fa'atau - aua e leai se tagata fa'atau e fa'atau se laina. I le isi itu, o lenei mea o le a faʻatagaina ai faʻailoga e masani ona itiiti le fatu, e tauva i avanoa tutusa, naʻo le tulaga lelei o latou oloa e aoga ae le o le faʻatau pisinisi o le ituaiga taʻitasi i Potukale.

O loo faamatala mai foi e Rui Freire o suiga na tuuina mai i le pepa palota ma le mamafa o mea o loo suesueina: “O le isi itu, sa matou mananao e faafaigofie ma faamanino tulaga e mafai ai e le Jury ona tuuina atu lana iloiloga ma faigofie ai ona fesootai, tauva. fa'ailoga, pe i tagata lautele."

Lelei faʻamatalaga, sili atu le vaʻaia

O le isi vaega e tatau ona fa'alavelave o lo'o i totonu o gaioiga e fa'alauiloa ma fa'asalalau le fa'ata'ita'iga ma fa'ata'ita'iga tauva.

O le Taʻavale o le Tausaga o se avanoa sili lea mo taʻavale taʻavale e faʻalauiloa ai a latou oloa i se au maimoa sili ona faʻaalia, e ofoina mai e le faʻataʻitaʻiga o le aufaasālalau o loʻo faia ai le au faʻamasino, lea e faʻatasi ai ma le aofaʻi o le au maimoa e 3 miliona tagata. "O fuafuaga e mafai ona oʻo atu i le au maimoa e seasea lava, ae matou te talitonu e mafai ona faʻaleleia lenei aapa atu ma, sili atu i mea uma, le lelei o faʻamatalaga na gaosia e uiga i le fuafuaga. O le mea lea o le a fausia ai e le SIC Notícias, Expresso ma Visão i lenei tausaga ni faʻataʻitaʻiga fou e faʻafesoʻotaʻi ai le Essilor Carro do Ano, lea o le a aofia ai, sili atu i mea uma, se faʻaogaina sili atu o latou faʻasalalauga faʻatekonolosi ma fesoʻotaʻiga lautele, e aunoa ma le tuulafoaia o faatulagaga masani, e pei o le faasologa. o polokalame e gaosia e SIC Notícias i tausaga taʻitasi ma faʻataʻitaʻiga uma o sui tauva, poʻo le vaega faʻapitoa e faʻasalalau e Expresso ma i latou e manumalo i faʻailoga eseese. O le a matou luiina foi le au faamasino i le tele o le auai i le fuafuaga, e ofoina atu meafaigaluega galuega fou, e pei o se multimedia dossier i sui taʻitasi", o le tala lea a Rui Freire.

Ma le mea mulimuli, o le Essilor Car of the Year/Trophy Volante Cristal 2016 o le a fai i lenei tausaga i luga o le tele o le vaʻaia lautele o ana mea autu, e pei o se auala faʻaalia mo le palota mulimuli ma le toʻafitu faʻauʻu poʻo le faʻailoga e toe foʻi i le Festa do Automobile, lea na faailogaina ai le lisi o mataupu mo le tele o tausaga, o se taimi o le faapaiaga ma fegalegaleaiga i le va o sui ma uiga o le pisinisi ma pisinisi tau taavale.

O le lesitala mo le 2016 Essilor Car of the Year/Crystal Wheel Trophy 2016 e tapunia i le aso 1 o Oketopa ma o le vaitaimi o su'ega malosi e o'o atu ia Tesema 15th.

Ia Ianuari, o le a filifilia ai le au faaiʻu e toʻafitu, i le palota muamua, ona sosoo ai lea ma le taamilosaga lona lua, o le a filifilia ai le Taʻavale o le Tausaga i Potukale, faʻapea foʻi ma le au manumalo i ipu taʻavale eseese e tauia ai faʻataʻitaʻiga sili i taʻitasi. vaega.

FUAFUAGA TUMAU

. Le polo

. Ta'avale ma Inisinia

. Meli taeao

. Tala Fou Talaaga

. Fa'ailoa

. Nusipepa I

. Tusitala Pisinisi

. Nusipepa

. Le taaloga

. Lautele

. Leitio o le Renaissance/RFM

. faamaumauga

. Mekasini ACP

. SIC/SIC Tala Fou

. TSF

. Va'aiga

FA'AU FA'AALIGA

. rane ta'avale

. Tagata matau

. Tusi Tusi Ta'avale

Faitau atili