Ua aloaia. Volkswagen Beetle o le a leai se sui

Anonim

Frank Welsch, le faatonu o suesuega ma atinae a Volkswagen, na faamaonia e faapea o le o le a leai se sui o Volkswagen Beetle o lo'o iai nei : "E lua pe tolu augatupulaga ua lava nei", ma faaopoopo atu o le "beetle" o se taavale "na faia ma le talafaasolopito i le mafaufau, ae e le mafai ona matou faia faalima ma maua se Beetle fou fou".

O le Beetle e na'o le pau lea o le fa'ata'ita'iga fa'amulimuli i totonu o le fa'ailoga a le fa'ailoga, ma o lona tulaga o le a ave i ni nai tausaga e ala i le gaosiga o le I.D. Buzz, le manatu eletise e manatua ai le Ituaiga 2, e taʻua i totonu oi matou o Pão de Forma.

O le Volkswagen Beetle o loʻo maua i ni tino se lua - tolu-faitotoa ma cabriolet - faʻatasi ai ma Welsch faʻamaonia o le liliu mai o le a faʻamanuiaina e le T-Roc ua uma ona faʻasalalau ma le malu malu ile 2020.

ID Buzz o le a avea ma faʻataʻitaʻiga "nostalgic".

O le Volkswagen I.D. Buzz, na tuʻuina atu o se manatu i le 2017, faʻaalia le Pão de Forma, ma e tusa ai ma Welsch, e faʻafetai i le mea moni o le eletise - e faʻaaogaina le MEB platform, faʻapitoa i lenei ituaiga taʻavale - o le a mafai ai e se tagata faʻamaoni. fa'atatau ile fomu ole ulua'i Ituaiga 2.

Faatasi ai ma le MEB, e mafai ona tatou faia se taʻavale moni ma le foliga muamua, faʻatasi ai ma le uili faʻavae e pei o le uluai. E le mafai ona matou faia lenei mea i se afi faʻapipiʻi i luma. O foliga e te vaʻaia i le manatu e moni.

sa matou maua uma nei mea manatu o le Microbus (Pão de Forma) i aso ua mavae, ae sa i ai uma le afi i luma. Le faʻaletino o le aumaia i le mea moni i luga o se MQB poʻo PQ-soʻo se mea e le aoga.

O loʻo tumau pea le faʻatali mo le tuʻuina atu o le faʻataʻitaʻiga o le gaosiga, o lona gaosiga ua uma ona faʻamaonia i le tausaga talu ai. E leʻi faʻailoa mai, peitaʻi, o afea o le a faʻagata ai le gaosiga o le Volkswagen Beetle.

Faitau atili