Mercedes-Benz faamanatu 50 tausaga o le AMG ma se lomiga faapitoa i Potukale

Anonim

E faamanatu e Mercedes-AMG lona 50th anniversary i lenei tausaga, ae oi tatou e agavaa i le meaalofa.

I luga o nei 50 tausaga, o le kamupani na faavaeina e Hans-Werner Aufrecht ma Erhard Melcher ua faʻataunuʻuina manaʻoga o tagata fiafia i taʻavale maualuga. O le Siamani duo na amata i le faʻatuina o fale muamua i se fale gaosi muamua i le 1967, o se "inisinia, mamanu ma suʻega nofoaga autu mo le atinaʻeina o afi tauvaga".

I le 1971, o le AMG 300 SEL 6.8 o le "Aufrecht and Melcher, Großaspach" (AMG) na manumalo faʻafuaseʻi i lana vasega ma faoa le tulaga lua i le aotelega i le tuuga 24-itula i le Circuit de Spa-Francorchamps - le tala atoa iinei. I le lima tausaga mulimuli ane, na faavaeina ai le falegaosimea i Affalterbach.

E LE'I MISIA: Mercedes-AMG GT Concept. SAUA!

E oʻo mai i le 1988, faʻaopoopo i le fausiaina o le Mercedes-Benz 190 E faʻataʻitaʻiga tauvaga, o le tagata sauniuni sa nafa foi ma le faʻatinoina o le faʻataʻitaʻiga i le German Touring Car Championship (DTM). O le galulue faatasi lelei ma Mercedes-Benz na amata i le lua tausaga mulimuli ane.

I le 2005, na maua uma ai le AMG e Daimler AG, faʻatasi ma mo le gaosiga uma o taʻaloga taʻaloga o taʻavale Mercedes-Benz.

I le lima sefulu tausaga mulimuli ane, na filifili Mercedes-Benz Potukale e faailoga lenei mea i se lomiga faapitoa o le aso faamanatu . 50 iunite o le C-Class Coupé o le a maua ma se faʻasalalauga otometi, mai le AMG totonu ma fafo laina. O lenei pusa meafaigaluega e maua ai se penefiti e tusa ma le €5,000 ma e avanoa mo masini C 220 d ma le 250 d.

Mercedes-AMG

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili