Amata malulu. Alfa Romeo o loʻo faʻamoemoeina Geneva ma se afi ... gogo

Anonim

Faatasi ai ma le leai o ni faʻataʻitaʻiga fou e ave i le isi Geneva Motor Show - pe e foliga mai ... - o se teaser faʻamaonia aloaia o loʻo totoe i luga o faʻasalalauga faʻaagafesootai tatou te mafaufau pe o le a le Alfa Romeo fou.

E naʻo le faʻailoga o le Italia faʻailoga i luga o le lanu uliuli, faʻatasi ai ma le faʻailoga i lalo o loʻo faʻapea mai "O se toe foʻi mai." — faaliliuina o lona uiga o se mea e pei o le “O se toe faafoi taua (po o le toe foi mai)”.

Toe fo'i?! Toe foi mai o le a? Fa'alogo...

Ia, o tala ua vevesi i le vaiaso talu ai. Ona o le faʻamanatuga i le aso 24th o Iuni o le 110th anniversary o Alfa Romeo, na tulaʻi mai ai tala o le scudetto brand o le a faʻamanatuina lena aso ma le tatalaina o se ... Giulia GTA (!).

Fa'asoa i la matou nusipepa

Mata o le afi na fa'alogoina i lenei teaser o le Giulia GTA fa'apea, ae na fa'amoemoe o se mea fou a Alfa Romeo mo le Geneva Motor Show?

Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio
E mafai e le Quadrifoglio matagofie ona tuʻuina atu se GTA sili atu?

Matou te le talitonu o le Tonale, le C-SUV na matou vaʻaia o se manatu i le 2019, faʻatasi ai ma faʻatauga faʻatulagaina mo le amataga o le 2021 (e ono faʻaalia i le 2020?).

Mai le gogolo e foliga mai o se mea e sili atu le mamana… O le faʻamoemoe e maualuga…

E uiga i le "Amata malulu". Mai le Aso Gafua i le Aso Faraile i Razão Automóvel, o loʻo i ai se "Amata malulu" ile 8:30 i le taeao. A'o e inu lau kofe pe fa'aputuina le lototele e amata ai le aso, fa'aauau le fa'amata'aga i mea moni mata'ina, tala fa'asolopito ma vitiō talafeagai mai le lalolagi ta'avale. I lalo ifo o le 200 upu uma.

Faitau atili